2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بستری نشدم اومدم خونه برای سقط. هفته 6 هستم. الان 4 روز شده خونریزی و لخته خونی می بینم. شم ...

چندروز خونريزي داشتم بعد يه مدت لکه بيني الانم يه مدته قطع شده

نه بابا، خونریزی کروم متاسفانه، رفتم دکتر گفت سقط میشه بستری شو . من قبول نکردم برگشتم خونه. گفتم خو ...

انشالله خدا ی نینی سالم بت بده عزیزم

من ب زودی زود حسابی پولدار و خوشبخت میشم❤😎
عزیزم من بستری نشدم اومدم خونه برای سقط. هفته 6 هستم. الان 4 روز شده خونریزی و لخته خونی می بینم. شم ...

ببین تا یهفته که داری ولی به شدت دوسه روز اول نیست میری دسشویی قشنگ میاد اما ممکنه نوار تمیز باشه 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

فقط گیاهی و گرمی بخور بومادران مریم گلی عروسک پشت پرده تخم شوید مغزهای پودر شده دارچین اصلا کوتاهی نکن.میاد بیرون نگران نباش خدا دلت رو اروم کنه

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
فقط گیاهی و گرمی بخور بومادران مریم گلی عروسک پشت پرده تخم شوید مغزهای پودر شده دارچین اصلا کوتاهی ن ...

خدا خیرت بده عزبزم.  امروز روز 6 م هست اصلا خونریزی ندارم پد گذاشتم نوار هم نذاشتم لک هم فقط یک یا دو بار آومد.  می گم وقتی خونریزی قطع میشه یعنی حتما افتاده؟ امروز رفتم دکتر نوبت بهم نرسید فردا هم دکترم نیست پنج شنبه باید برم. همش می گم اگه نیافتاده باشه تا پنج شنبه دیر نشه.