2777
2789
عنوان

اشتباهه محض😔

1250 بازدید | 34 پست

سلام خانما خاستم از تجربه تلخم بگم براتون☹ فرق سرم موهام خیلی خالی شده ی مدت بخاطر کراتینه چون قبلش اینجوری نبوده اصلاااا برعکس گفتم ی جا معتبر برم ک ریزش نگیرم خیلی هم بابت رنگ و کراتین هزینه کردم چون موهام بلند بود ولی اصلا نمی ارزید موهامو دکلره کردم و رنگ و بعد چن وقت رفتم کراتین کردم خاهشا اینکارو نکنید یا اگرم میکنید اول ب این موضوع فکر کنید قبل و بعد موهامو میزارم ببینید البته دیدم موهام داره میریزه دگ امسال گرفتم کوتاهش کردم میخاستم رنگ طبیعی موهام برگرده و کوتاش کنم ک هیچ اثری از رنگ نباشه تا سلامت موهام برگرده و موهام طبیعی باشه خیلی پشیمونم ولی خب چ فایده😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو سال پیش کراتینه کردم خیلی ریزش گرفتم ولی خیلیا انجام دادن و ریزشم ندارن...موادمم درجه یک بود ، مرکزمعتبرم رفتم

حال دل من باصدای پرنده ها، با نگاه قشنگ ادما، بابوی بارون ،با قهقه ی بچه ها ،خوب ترازحدتصوره😍

ایشالله موهات مثل قبل بشه عزیزم

مرسی ک گفتی منم میخاستم کراتین کنم چون موهام بلند بود دو دل بودم خراب نشه

تیکرم واسه رسیدن به آرزومه اگه دوست داشتین صلوات برام بفرستین
والا من کراتینه کردم خیلی هم راضیم   خیلی هم گزشته ازش و واقعا عوارضی نداشت برا م

چندوقته کردید؟دوباره وز شده؟ 

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼