2777
2789
عزیزم طلا جهانیه فقط مختص کشور ایران نیست

طلا همه جای دنیا 2درصد افزایش قیمت داشته تو ایران اصلا 2 درصد نیست مثلا مثل اینکه 100 درصد گرون تر شده بعد از این 100 درصد فقط دودرصدش جهانی گرون شده بعد همه به اون دو درصد گیر میدن و میگن نه جهانیه

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷۰۰ پیش دوست شوهرم رفتیم خیلیییی کم اجرت زد سری دومم همین سه روز پیش بود گرمی ۷۶۰ اینا شد من خریدم ...

زیادم بهت کم اجرت نداده.بعضی طلافروشا واقعا انصاف ندارن.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
زیادم بهت کم اجرت نداده.بعضی طلافروشا واقعا انصاف ندارن.

باز ۹۰ خیلی خوب بود رو تابلو ۸۴۰ بود..

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
باز ۹۰ خیلی خوب بود رو تابلو ۸۴۰ بود..

من ی جا رفتم ۲۰ تومن اجرت گرفت.گرونترین طلام برا گوشواره دخترم بود خدا لعنتش کنه ۱۰۰ تومن اجرت حالا خوب شد ۱ گرم بود

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من ی جا رفتم ۲۰ تومن اجرت گرفت.گرونترین طلام برا گوشواره دخترم بود خدا لعنتش کنه ۱۰۰ تومن اجرت حالا ...

واقعا انصاف میخواد

دقیقا گوشواره دختر منم ی گرمه ۱۲۰ اجرتش شد حالا از این صدفی ساده هام هیتا طرح خاصی نداره

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
من عزیزم ۱۱۲ گرم فروختم

عه حیف باشهانسالله ک ب جاش ی چیز خوب بخری و زودم جای طلاهات پر بشه