2777
2789

سلام دوستان .شوهرم دیروز بیست ملیون سهام دی خریده،نظرتون چیه😒😓😓شنیدم که سهام های بانکی با اومدن دارا یکم میرن تو ضرر.خواهشا بیاین راهنمایی😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید از یک سهم یه مقدار زیاد خرید 

پنجاه وام گرفتیم ماهی دو تومن قسطشه ماه بعدم باید بدبم برای خونه،همکارش بهش گفت دی بخر همشو .شوهرم بیست تومنشو خرید.بیست تومن ملت.ده تومن هم فاذر

نصفشو سهام شرکت های،دیگه میگرفت مثل سهام فلز یا نفتی مثل پتروشیمی ها و ذوب آهن و اینا میدار بیست تومنو نباید یه جا بانکی میگرفت حالا اشکال نداره ان شاله براتون پر سود باشه 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

بنظرتون خرید عرضه اولیه خوبه؟

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

پنجاه وام گرفتیم ماهی دو تومن قسطشه ماه بعدم باید بدبم برای خونه،همکارش بهش گفت دی بخر همشو .شوهرم ب ...

بهترین حالت سهام خریدن سرمایه تفسیم بر سه یا چهار کرد و از گروه یکی خرید وگرنه تک سم کلا ریسک ش بالاست

پنجاه وام گرفتیم ماهی دو تومن قسطشه ماه بعدم باید بدبم برای خونه،همکارش بهش گفت دی بخر همشو .شوهرم ب ...

ان شاءالله سود خوبی میکنید💝

عزیزم کاش با یکی مشورت میکردی،بعد میخریدی

وقتی سهمی رو میخرین باید صبر کنید تا به هدفش برسه دیگه،عجول نباش عزیزم

من ادرس یه کانال دارم هر روز ساعت۱۲:۴۰دقیقه میتونی از استادش سوال کنی سهمی که خریدی خوبه یا نه ...

تا اخر شب جواب میده 

دوست داشتی بگو لینکش رو بدم،شما هم سرچ کن اسم سهم هات رو شاید از قبل جواب داده

غصه نخور عزیزم،ان شاءالله درست میشه

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین