2777
2789
عنوان

وام اول مسکن یکم

85 بازدید | 6 پست

مرداد سال 97 من و همسرم 80 میلیون گذاشتیم بانک که بعد یکسال وام بگیریم و وقتی موعدش شد ما دیگه نمیتونیم با این پول و حتی روش بزاریم خونه بخریم بدتر از اون شرایطشه که خونه زیر 15 سال چرا مسولای ما نه فکری به مبلغش میکنن و نه ساخت خونه رو بالا میبرندو رفتم یه خونه تو پیشوا ورامین بخرم که وامم نسوزه مبلغ خونه 120 تومن بود که گفت باید کارشناس بیاد تععیین قیمت کنه که مبلغ 80 تومن بیشتر نمی ارزه میگم چرا میگه چون از گرون کردن بنگاها جلوگیری کنیم واقعا یعنی چی با وام من و چیزی که عرفه و قیمت همونه تو یه خونه تو جای دو رافتاده میخوان جلوی تخلف رو بگیرند خیلی ناراحتم که یکسال پولم از ارش افتاد لطفا پول تو هیچ بانکی نزارید بخدا دستمال توالت  گرفته بودم بیشتر سود کرده بودم .از ماست که برماست

اینا بلا جور دیگه سر من اومد .رییس بانک گفت اگه ۵۰ تومن بزارین ۴ماه با ی ضامن بهتون وام میدم ۳۰ تومن. مام ۴ماا پولم مفت خوابید اخرم گفت نه ۳تا ضامن بیار !!! سود اون ۴ ماه ۲تومن میشد . دیگا الان شوهرم میگه بکشیم هم سمت بانکها و وام نمیرم

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا بلا جور دیگه سر من اومد .رییس بانک گفت اگه ۵۰ تومن بزارین ۴ماه با ی ضامن بهتون وام میدم ۳۰ تومن ...

دقیقا من میتونستم سال 97 یه خونه با همین پولم بگیرم  ولی حالا چی

خخخخخخ مسعولای ما کلا اصلا فکر به چیزی نمیکنن راحتن

نه فکر میکنن تا موقعی که به نفعشون باشه وام اوراق چون درصد سودش بالاست هم مبلغ و هم سال ساختش رو بردن بالا و حتی با این کارشون باعث گرونی بیشتر مسکن شدند ولی این وام چون سودش پایینه و به ضررشونه فکری نمیکنن