2777
2789

من تنبلی تخمدان دارم این ماه دکتر بهم کلومیفن و دوفاستون داد مصرف کردم و اقدام به بارداری هستم.

ولی شوهرم همیشه پیشم نیس ک دقیقا تایم تخمک گذاری اقدام کنم.

کسی اینحوری بوده؟

اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍

بارداری بدون تخمک گذاری امکان نداره حتما باید اقدامت روزای تخمک گذاریت باشه

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره بارداری حوالی تخمک گذاری اتفتق می گفته و باید اپسرم به تخمک آزاد شده برسه تا عمل لقاح انجام بگیره وگرنه باید اسپرمو ذخیره کنن تو آزمایشگاه و اگه شوشوت نباشه موقع تخمک گذاری تزریق کنن 

اسپرم فوقش 72 ساعت زنده هست

نه ۴ الی پنج روز میتونه بمونه. بعدشم من گفتم یه کم قبلش😄تو از کحا فهمیدی منظورم ۴۸ ساعت بود یا یه هفته؟

خوب تایم تخمک ک دقیق نیس. اون خودش یه بازه داره. چند روزم ب اون بازه اضافه کنی و ب شانست تکیه کنی، خیلی میشه. تخمک ک حتما سر ۱۴ نیس. شده سر ۱۱ روز هم ممکنه ازاد شه. پس روز هشتم پری هم ممکنه جواب بده.‌

من ک خودم اینجوری شد

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
نه ۴ الی پنج روز میتونه بمونه. بعدشم من گفتم یه کم قبلش😄تو از کحا فهمیدی منظورم ۴۸ ساعت بود یا یه ه ...

بله باهات موافقم این اعداد و ارقام طبعیه ولی بخواد نتیجه بگیره باید حوالی تخمک گذاری اقدام کنه دیگه

بله باهات موافقم این اعداد و ارقام طبعیه ولی بخواد نتیجه بگیره باید حوالی تخمک گذاری اقدام کنه دیگه

خب اولویت ک اونه. میگه شرایطش تداره. خوب راه حل کمکی دادم دیگه😁از هیچی ک بهتره

راستی منظورم ۱۴ بود ندشته ۲۴

نینیت دخمله؟ شکمت دیگه در اومده؟

اره ماه ششمم. هفته ۲۳ 

اره دیگه.‌همه سونو سرخودهای باتحربه و مدعی ! اعلام‌میکردن ک بچه م پسره😅منم ک خودم میدونستم اخه بعد چند روز اسپرم y باقی نمونده ک 😅 هی میکفتم بابا ب دل من برات شده دختره😜

و دختر سد. 😂

تو چی؟ مامانی؟ بارداری؟ 

اره ماه ششمم. هفته ۲۳  اره دیگه.‌همه سونو سرخودهای باتحربه و مدعی ! اعلام‌میکردن ک بچه م پسره� ...

بسلامتی

پس خودت یه پا استادی و سونو گرافیست تجربی

من دو تا دارم دخملم 8 و پسملم دو سالشه