2777
2789
عنوان

قندخون ناشتا

| مشاهده متن کامل بحث + 11757 بازدید | 32 پست
دکترم خیلی گیرمیده دوست ندارم توی۲۶من قرص بخورم😒

عوض کن خب دکترتو

حالا شایدم درس بگه واقعا نمیدونم ولی خورد و خوراکتو رعایت کن ورزشم تو خونه درحد نیم ساعت بکن 

♡ خدایا شکرت ♡

۱۰۵یعنی پیش دیابت درواقع کسایی که قند خون ناشتاشون یکم از حد معمول بالاتر باشه بیشتر مستعد ابتلا به دیابت در آینده هستن ولی کسی برای این قند دارو تجویز نمیکنه 

نگران نباشید اصلا ،پیاده روی داشته باشین و تغذیه مناسب هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد 

تغییرات هورمونی هم باعث افزایش قند میشن مثلا روزای قبل از پریود اگه آزمایش بدین ممکنه یکم افزایش قند داشته باشین که بعد از چند روز به حالت عادی برمیگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوض کن خب دکترتو حالا شایدم درس بگه واقعا نمیدونم ولی خورد و خوراکتو رعایت کن ورزشم تو خونه درحد نی ...

عزیزم رژیمم اما اهل فعالیت نیستم متاسفانه😭پرولاکتینمم بالابود الان امده پایین 

۱۰۵یعنی پیش دیابت درواقع کسایی که قند خون ناشتاشون یکم از حد معمول بالاتر باشه بیشتر مستعد ابتلا به ...

گلم هورمون پرولاکتینم بالابوده امده پایین اما روز سوم پریود ازمایش قندخون دادمه

🥺همه اینجورن یامن ؟

فکر خودتو مشغول نکن عزیزم بنظرم اول برو پیش یه دکتر بهتر بعد خوده دکتر بهت میگ‌چیکارا کنی 

ازنظرمنم یه مدت ورزش کن حسابی و رعایت کن رژیم غذاییتو بعدش دوباره ازمایش بده و چک کن

♡ خدایا شکرت ♡