2777
2789
عنوان

بیهوشی بچه برای دندون

3338 بازدید | 25 پست

دوستان من پسرم دوسال ۱ ماهشه ۵ از دوندناش خرابه ۴ تا ب عصب رسیده ۱ دونه هم ترمیم. دکتر گفته چون همکاری نمیکنه باید بهش ارامبخشی تزریق کنیم تا کارمونو انجام بدیم.

من خیلی استرس دارم خیلی هر دفه نگاش میکنم گریم میگیره. قلبمم درد میگیره. 

من خیلی حساسم رو بچم  ولی اینجوری شد

خیلی ناراحتم

میخام بدونم کسی انجام داده. چجوریه بچه خیلی اذیت میشه؟ چجوریه بعد اتاق عمل؟ 

ب من گفتن ۸ میلیون هزینشه  کلینیک گاندی

دکترش طاهره معصوم متخصص اطفاله. خیابان دولت و پیروزی مطبشه کسی رفته پیشش؟ 

خلاصه جونم براتون بگه بدترین روزای عمرمه الان باید برم براش ازمایش قبل عمل بگیرممم اصلا نمیتوننممم 

❤یه پسر دارم شاه نداره❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

بیهوشی جنرال که نیستذکه نگران باشی

خیلی پیش میاد اینجوری

من دور و بر زیاد دیدم

خودت رو پیر نکن خواهر تا اینا بزرگ بشن نابود شدیم

این نیز بگذرد

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!
سلام بیهوشی جنرال که نیستذکه نگران باشی خیلی پیش میاد اینجوری من دور و بر زیاد دیدم خودت رو پیر ...

دقیقا بخدا من فکر میکنمم اگه این یکم بزرگتر شه من میمیرمم انقد دارم استرس همه چیشو میکشم. خیلی میترسمم برا پسرم دعا کن تموم شه بره اینمم

❤یه پسر دارم شاه نداره❤

پسر جاریم 5 سالشه تو اون هفته بیهوشش کردن 6 تا دندون هاسو کشیدند و درست کردن. 

جاریم میگفت گقتی بهوش اومد خیلی بیحال بود ولی هی میگفت چرا دندون های منو کندین؟ 

ااهی من بمیرم و به ما فحش میداد

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

ببین نمی دونم لچتون کلا آرومه یانه پسرای من جفتشون  کوچطکن ویک سال ونیم فرقشونه الن یکیشون شش سالشه یکیش چهار سال ونیم بعد یه سال یا یه سال وخورده ای پیش که دندوناشون (یکی دوتاش) احتیاج به پر کردن داشت یعنی درد نداشتن فقط برا اینکه دکتر ببینه بردیمشون بیمه اکباتان دیگه دکتر چک کرد گفت باید پر سه انقدر خوب با بچه ها حرف زد سر به سرشون گذاشتو پرشون کرد هزینشم که با دفترچه بیمه بودالبته بچه های منم تقریبا آرومن

من شیعم،حیدر آقامه  
پسر جاریم 5 سالشه تو اون هفته بیهوشش کردن 6 تا دندون هاسو کشیدند و درست کردن.  جاریم میگفت گقت ...

الهی بگردممم ... برای پسرم دعا کن زود تموم شه نگرانممم از اونی که فکرشووو میکنیدددد نگرانترم 😢😢

❤یه پسر دارم شاه نداره❤
ببین نمی دونم لچتون کلا آرومه یانه پسرای من جفتشون  کوچطکن ویک سال ونیم فرقشونه الن یکیشون شش س ...

پسر من افتضاحه اصلا نمیزاره دکترر دندوناشو ببینه همشش دندوناشو بهم فشار میده

❤یه پسر دارم شاه نداره❤
عزیزم کاربر @marzi24    به تازگی دخترشون همین کارو کردن ازشون کمک بگیر

سلام دوست عزیزم

من دخترم رو اردیبهشت ماه تحت بیهوشی دندون هاش رو ترمیم کردیم

دختر من ۲ سال و نیمه هست

منم مثل شما خیلی استرس داشتم

ولی گذشت 

توی این ۲ تا تاپیک که براتون لینک میذارم کامل توضیح دادم و دوستان هم خیلی باهام هم دردی کردن و تجربیاتشان رو در اختیارم قرار دادن

روز عمل

قبل از عمل

.Pain🔥you made me a believer

سلام دوست عزیزم من دخترم رو اردیبهشت ماه تحت بیهوشی دندون هاش رو ترمیم کردیم دختر من ۲ سال و نیمه ...

عزیزدلم الان خوبه راضیی؟ من خیلی ترس بهوش نیومدنشو دارم

امروز ازمایش قبل عملو رفتم ازش گرفتن. خیلی نگرانم دارم دق میکنمم چجوری ۳ ساعت بیهوشش میکنن من میمیرمم 

پسرمه قلبمم ب درد میادد نگاش میکنم 

❤یه پسر دارم شاه نداره❤