2777
2789

سلام خوبين؟من دانشگام تقريبا تموم شده فقط دوتا درس خودخوان داشتم اين ترم ك بخاطر كرونا مجبور شدم دوتاشو بندازم تو يع روروز برم امتحانشونو بدم از نظر خودمم امتحانو كامل پاس بودم چون خوب نوشته بودم بعد يكي از استاد پيام داد نمره ات در حد پنجم نيس بايد دوباره امتحان بدي استاد مسخره اي هم هست هيچ حرف و بهانه اي هم قبول نميكنه بعد منم الن ديگه نزديك هفت ماه باردارم قرار بود امروز دوباره برم دانشگاه امتحانمو بدم الان چند روزه از استرس همش حالت تهوع دارم و حالم بده  بعد ديشب تا دو نخوابيدم نشستم خوندم شبم ك هي از استرس پا ميشدم صبح زودم باند شدم شروع كردم ب خوندن الان بهش زنگ زدم ميگم چه ساعتي بيام دانشگاه ميگه نميخواد بياي خودم يه نمره اي برات رد ميكنم ميدونم دانشجو درسخوني هستي فقط ميخواستم درسو بادقت بخوني خودم يه نمره اي رد ميكنم😶😑🤯هنگم از كارش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگیر بخواب

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

خدا به خاطر بچت  کارتو راه انداخت   حالا بی استرس برو استراحت کن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.