2777
2789

خیلی بده خدایی 

تعریف کنید

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی‌ مهربان باشیم…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلهههههههههههههه 

نامزدم اولین بار اومد خونمون خواستم بهش بفهمونم من اشپزیم خونه خیلی حساسیت نشون دادم مرغ سفید شد 😂😂😂

هرچی بهش میگم بخدا من اشپزی بلدم اون روز جلوی تو اینطوری شد میگه عب نداره بلدنیستی بعدا یاد میگیری

من رفتم یه فروشگاه خیلی خفن و تو 5 دقیقه رو فروشندش کراش زدم

موقع حساب کردن صندوق دار گفت خانوم لطفا موبایلتونو بدید

منم  گوشی مو دراوردم دادم بهش  

پسره چند دقیقه قفل کرد

بعد گفت منظورم شماره موبایلتون براقرعه کشیه  

من  

فقط طلاق

@قورمه؛سبزی‍ 

@آیدا__در__آینه‍ 

@ملکه__یخی  

@aروشا۲۱  

@کهکشان راه شیری

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی‌ مهربان باشیم…

من هروقت میخوام متین و موقر غذا بخورم میپره حلقم تا یه ساعت چشا عین گل ذرت میزنه بیرون خشک میشم رو فرد مقابل اونم میگرخه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اره خواستم با کسی شیک و رسمی حرف بزنم گفت خدا بیامرزه پدربزرگتونو گفتم خداوند تمام فامیلهای شمارا هم رحمت کند.....عممو میگی ترکید همونجا از خنده خودمم بعدا فهمیدم چه گندی زدم...یعنی خداییش عین این جمله رو گفتماا

وزن اولیه 60😭وزن فعلی 64/500💜قد165🌹وزن هدف65 الی 70💖💖

فک کنم ۱۵ سالم بود داشتم میرفتم سبزی بخرم باید از خیابون رد میشدم ی پسره از رو ب رو اومد منم سیس گرفتم اخم اومدم از خیابون رد شم حواسم سره کلاس گذاشتنم بود همینجوری بعد یهو دیدم ی ماشینه جلو دام ترمز کرد پشت سرش ماشینا داشتن میخوردن ب هم موتوریه رف تو پیاده رو کلا کند زدم ب خیابون😥😁

💜💙
بله خییییلی

من یسری واس شوهرم چسی میومدم باکلاس میخوردم غذارو باچنقال میذاشتم دهنم  ک ریخت رولباسم تودهنم نیومده 😐 ازاین قبایل بعله!

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

@قورمه؛سبزی‍