2777
2789
عنوان

جمعیت خانواده

110 بازدید | 11 پست

بیاین بگید خانواده خودتون وهمسرتون چن نفرن و هر کدوم بچه چندمید🤔

پ.ن:قبول دام فضولم ولی از یه بیکاره بیخواب چه توقعی دارید😁

اول خودم :ما خودمون 7 نفریم 4تا خواهر برادر دارم و بچه سومم🙈 و اوشون 4 نفرن یه خواهر از خودش کوچیکتر داره وبچه اوله🤪

چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما 9 تاییم شوهرم اینا 11 تا الانم 3 تا بچه داریم

ماشالله خدا همتون حفظ کنه 

چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍                                                                 
۳  ۳ اول اول یه خوار یه برادر یه خوار شوهر ی برادر شوهر

چه باحال و هماهنگید

من دوتا منومامانم.

شوهرم ۴تا مامانو باباشوداداشش دوقلو

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
خودم دوتا شوهرمم دوتا هرکدوم یه برادرداریم. خودمم دوتا بچه دارم میشه دودودو

چه هماهنگید