2777
2789
عنوان

چکار کنم با زندگیم

184 بازدید | 11 پست

خانما من خستم موندم من ۸ سال متاهلم دوتا دختر ۵ و ۷ ساله دارم .

شوهرم خیلی بد دهن.و دروغگو و غر غرو د بندال .۳ سال پیش خیانت بد دیدم افتادبه دست و پام گفت ببخش .ملک و حق طلاق داد و موندم اما مهرش از دلم رفت و تو این ۳ سال مث مرده متحرک خنده رو لبام خشک ..هنوز بشدت بددهن و غر غرو و عصبی و پرخاشگر .جوری باهام رفتار کرده که حس زنانگی ازم رفت .مث یه مرد شدم .اما خدایش از خرج و مخارج کم نمیزار و تفریح هم میبره و وضعشم خوب .اما دیگ دلم باهاش نیس .چرک از فوشاش و بیتربیتی هاش 

باز خوبه ازنظر مالی مثل من تو مضیغه نیستی و شوهرت ی جو غیرت داره اون مسائل هم باسیاست باید حل بشه ک دقیق نمیشه گفت چطوری چون مردا قلق دارن

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولتو بگیر عشقتو بکن حرفاشم نشنیده بگیر

خیلی بد روزی ۱۰ بار بگن بهت حرومزاده.بدیش این نمیتونم بیخیال شم .محدودم کرد نمیزار  زیاد ول بچرخم .خیلی بد دل 

باز خوبه ازنظر مالی مثل من تو مضیغه نیستی و شوهرت ی جو غیرت داره اون مسائل هم باسیاست باید حل بشه ک ...

۸ سال همه رهی امتحان کردم خیلی رومون بهم باز شد سر سوزنی حیا و حرمت نداریم فقط داد و فوش و یه گهگاهی کتک

خیلی بد روزی ۱۰ بار بگن بهت حرومزاده.بدیش این نمیتونم بیخیال شم .محدودم کرد نمیزار  زیاد ول بچر ...

والا مال ما هر فحشی میده پول و تفریحم نمیبره تحملش کردیم

۸ سال همه رهی امتحان کردم خیلی رومون بهم باز شد سر سوزنی حیا و حرمت نداریم فقط داد و فوش و یه گهگاهی ...

منم اینجور بودم با دادخواست طلاق درست شد با قران و ذکرصلوات

الان بعضی وقتا طبق عادتش بیراهه میره ک حسابشو میرسم دوباره ادم میشه قلق دارن باور کن شوهرمن اصلا قابل تحمل نبود ادم زندگی نبود روزگارمو سیاه میکرد سر هرچیزی معجزه ی خدا بود

صلوات زیاد بفرست روزی حداقل ۲۰۰ تا ک ۱۰دیقه وقتت رو میگیره یاسین بخون خیلی تاثیرگذارن کمکت می کنن فکر نکن فقط ی متنیه ک هرروز تکرار می کنی

شتیدی میگن قران مظلوم واقع شده و اون دنیا سوره هاش ب خدا شکایت میبرن؟! چون خلق شدن ک ب ما کمک کنن اماده ان ک ما بریم سراغشون ک بهمون خدمت کنن و یاری برسونن اما ما اونارو تحویل نمیگیریم و بیراهه میریم

یاسین برای من مثل یک دوسته صمیمه و همه جا کمکم می کنه همین شوهرم رو حتی ازیاسین دارم😊

امیدوارم یروزی توهم ب این باور برسی و معجزات خدا رو بیینی

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣