2777
2789
عنوان

بیاین دیگه قفل نمیکنم 😃😃😃

118 بازدید | 16 پست

خودمم تعجب کردم این همه گفتین تاپیکاتو قفل نکن یه چیز بگیم بیایین باز کردم😍😁

اون دوستمم که گفت سلام بی.... بیا باز کردم بگو ببینم کی هستی تو

قفل نمیکنما😁

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چالش گذاشته بودم تاپیک قبلیم خیلیا گفتم قفل نکن چرا قفل میکنی 

منم بخاطر گل روی اونا باز گذاشتم

بله بفرما

ممکنه کسی باشه که قیافش خوب باشه  اما تو قیافه های بهتر از اونم دیده باشی 

ولی این آدم چنان بادی لنگویج صورتش حرفه ای باشه که بیشتر بقیه رو تحت تاثیر قرار بده ؟ 

یعنی منظورم تینه که به نظرت اون نگاه های خیره بیشتر به خاطره صورتشه   یا بخاطر اون استفاده ی خاصی که از صورتش میکنه ؟ 

سوال بعدی اینکه  فهمیدی من چی گفتم ؟ 🤣😂

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

فکر کنم بعد از این سوال عجیب غریب من  بیشتر ترجیح بدی به همون رویه ی قفل کردن  ادامه بدی ؟ 😂😂

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
ممکنه کسی باشه که قیافش خوب باشه  اما تو قیافه های بهتر از اونم دیده باشی  ولی این آدم چن ...

والا نفهمیدم 😂😂😂😂

فکر کنم بعد از این سوال عجیب غریب من  بیشتر ترجیح بدی به همون رویه ی قفل کردن  ادامه بدی ؟ ...

😂😂😂😂اره اره 

حیف نیومدن تاپیک اون همه گفته بودن چرا تاپیکاتو قفل میکنی

توام که کلا مغزمو رگ به رگ کردی😁😂

والا نفهمیدم 😂😂😂😂

😂🌸🌹🍇🍒🍓🍇🌹🌸🍒🍓 اشکال نداره 

ممنون 🌸🍒😂

😂😂😂😂اره اره  حیف نیومدن تاپیک اون همه گفته بودن چرا تاپیکاتو قفل میکنی توام که کلا مغزمو ...

😂😂😂 اخه اون موقع میخواستن راجع به موضوعاتی که قفلشون کردی کامنت بزارن 

ولی الان نمیدونن چی بگن 

منظورش اینه اونا رو قفل نکن  🌸🌹

😂🌸🌹🍇🍒🍓🍇🌹🌸🍒🍓 اشکال نداره  ممنون 🌸🍒😂

عزیزی😆😙

فقط بدون اونیکه به چشم تو قشنگ میاد از اون خوشگلترم باشه که مطمعنا هست 

ولی هیچکس به چشمت نمیاد

نمیدونم گرفتی یانه😂

😂😂😂 اخه اون موقع میخواستن راجع به موضوعاتی که قفلشون کردی کامنت بزارن  ولی الان نمیدونن چی ...

اهان 

من بیشتر به شعر متن ادبی خیلی علاقه دارم 

وتاپیکام‌ جنبه دلنوشته دارن☺

بخاطر همون قفل میکنم🌹

عزیزی😆😙 فقط بدون اونیکه به چشم تو قشنگ میاد از اون خوشگلترم باشه که مطمعنا هست  ولی هیچکس ب ...

اره حرف شما درسته 🌸🌹 راجع به این موضوعی که گفتین 

ولی من  منظورم چیز دیگه ای بود  بیشتر راجع به بادی لنگویج بود نه شخص  ها   یعنی موضوع علاقه و اینا نیست   راجع به صورت و این چیزا داشتم یه مطلبی میخوندم 

ممنون که وقت گذاشتی مجازی دوست داشتنی 🌸🌹🌸🌹

اهان  من بیشتر به شعر متن ادبی خیلی علاقه دارم  وتاپیکام‌ جنبه دلنوشته دارن☺ بخاطر همون ...

منم همین کارو میکنم  کار خوبی میکنی 🌹🌸🌹🌹

به نظرم بهتره 👌