2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

827 بازدید | 26 پست

بعضیا اصرار دارن که هر کی کرونا گرفته ایمن نیست و دوباره میگیره

اگر اینطور باشه پس واکسن کارایی نداره  

بنظرم که ایمنی بوجود میاد وگرنه قضیه پلاسما درمانی هم بیخوده دیگه

نظر شما چیه؟؟؟

والله منم نطرم‌همینه پلاسما درمانی نمیکردن اونموقع ولی مبگن اگه دوباره بگیرن بدنشون  ضعیفت تره احتمال مرگ بیشتره والله شوهر من آزمایش داده انشالله کرونا نباشه 

بهترین نیستم اما خودمم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر اینجوری نیست.

وقتی یک بار میگیرید بدنتون برای بار دوم مقاومت بیشتری داره ۹۸درصد اینجوری هست و کلا به ایمنی بدن خود فرد بستگی داره و سری بعد ضعیف تر هست

البته باید بگم هنوز دارن ازمایش و تحقیق انجام میدن این حرف ها همش احتمالی هست چون این ویروس ناشناخته هست پس بهتره تو عمق ماجرا وارد نشید

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*
پس یعنی به واکن هم نباید دلمون خوش باشه

خب دقیقا واسه همین مسآیله که هنوز واکسنش کشف نشده ..به هرحال باید به ی فرمولی برسن واسه ساختش که نمیرسن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خیر اینجوری نیست. وقتی یک بار میگیرید بدنتون برای بار دوم مقاومت بیشتری داره ۹۸درصد اینجوری هست و ک ...

خوب پس چرا همش میگن فلانی برا بار دوم گرفت و این حرفا

خوب پس چرا همش میگن فلانی برا بار دوم گرفت و این حرفا

خب پیش میاد که بگیرن اما حالشون مثل همون دفعه اول نیست من ندیدم به شخصه تو بیمارستان ما همچین موردی نبوده شاید تو بقیه بیمارستان هاو شهر ها بوده اما تا جایی که میدونم اینجوری هست

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*