2777
2789
من 8 سال کیپاپر بودم ولی فضاش دیگه داشت افسردم میکرد همش خودکشی همش دیسبند شدن گروه ها و...  ت ...

من زیاد تو نخ اینجور چیزاش نیستم فقط اهنگاشون و گوش میدم  و کلیپ میبینم خبرها رو دنبال نمیکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیزرش که خیلی باحال بود

اره فنشونی ؟ من با پرودوس طرفدار کره ایها شدم و واناوان بعدم الان نوایست......اکسو و ...  ارو دوس دارم ولی بیشتر همون اعضای واناوانو دنبال میکنم

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
من 8 سال کیپاپر بودم ولی فضاش دیگه داشت افسردم میکرد همش خودکشی همش دیسبند شدن گروه ها و...  ت ...

خوب زندگی همینه .... کیپاپ یجورایی زندگیه.خیلیا با ایدولاشون پیر میشن.من چند ساله نوایست و بعد واناوانو دنیال میکنم .وقتی نوایست رفت پرودوس کلی گریه کردم ولی کم کم دیدم چقد تلاش میکنن حالم بهتر شد.خیلیام خودکشی میکنن چون کم میارن اشتباه میکنن و البته ازین غافل نشو فرهنم اونا با ما فرق میکنه اونا اعتقاد دارن با خودکشی میتونن از اول شروع کنن یا تبدیل به جن بشن.....و قدرت ماورایی پیدا کنن.بد یا خوب واسه همینه خودکشی زیاده ولی ادمای خوب و قدرتمند که امید بدن به ادمن زیادن....بستگی بخودت داره جدوم جنبشو ببینی ....

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
خوب زندگی همینه .... کیپاپ یجورایی زندگیه.خیلیا با ایدولاشون پیر میشن.من چند ساله نوایست و بعد واناو ...

درسته بعد مرگ جونگهیون خیلی اسیب دیدم هنوز حالم خوب نشده بود که سولی.... 

من عاشق کیپاپ بودم از 13 سالگی فن شدم بزرگ شدن ایدل هامو دیدم ولی اسیب روحی که بهم میزد در توانم نبود 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
من عاشقشونم.     خیلی هم دوست دارم برم کره پیششون. اما حیف که خیلی پول می خواد.😢

من هم بلک پینک دوست دارم هم بی تی اس😃😃😃

هیچی دیگه لایک نکنی دیگه هدفتون چیه الان یه عالمه مردم ازار میان لایک میکنن ایششششಠ_ಠ