2777
2789

نه اصلا اینجوری نیس

تا از سرکارش میخواد بره جایی بمن میگه منم همینطوریم اجازه نیس فقط بهم میگیم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه معمولا اینجور نیست از تو خونه یهو محو بشه....اما بیرون باشه ممکنه صد جا بره، کارش کلا تایم خاصی نداره،اداری نیست

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
اصن نمی فهمم کی میره بیرون کل خونع رو که بگردم می فهمم نی

شمام یهویی میری بیرون؟

بنظرم باید بگه من ک باشم هم ناراحت میشم هم نگرانش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
شمام یهویی میری بیرون؟ بنظرم باید بگه من ک باشم هم ناراحت میشم هم نگرانش

من نه . من به خاطر درسام زیاد بیرون نمیرم . همین دیگه وقتی هم میگم کی رفتی کجا بودی میگه بیرون 😕

حالا چجوری رفتار کنم که فک نکنه ازش بازجویی می کنم یا ازادیشو گرفتم 

بهش بگو عزیزم یهویی ک میری بیرون نگرانت میشم 

قبلش بهم بگو اینم تو ی حالتی ک خیلی مهربونه بگو