2777
2789

سلام پسرم ۴ماهشه رفلاکس پنهان داره چندشبیه ک خیلی بد میخابه تا صبح دست و پا میزنه و بیقراری میکنه تا خود صبح روی پا باید بخابه.دیگه خسته شدم.الان دکتر گفته این کپسول رو بهش بدم .کسی استفاده کرده تاثیر داشته ؟ بعد باید حل بشه توب آب؟آخه بچم نمیتونه این دونه ها رو بخوره😥توروخدا هرکس تجربه ای داره بگه

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

دختر منم از چهل روزگی بهش میدادم گفته چند تا از دونه های داخلش رو بدی؟؟برای من صد تا بود باید میشستم میشمردم عزیزم کپسول باز کن اون دونه ها رو بسته به تعداد بشمار بریز تو قاشق دکتر به من گفت با اب سیب یا ماست بهش بدم من تو اب سیب طبیعی تو قاشق میریختم یواش یواش بهش میدادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب سیب و ماست جذب دارو رو بالا میبره

ماست میشه ب نوزاد داد؟؟

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

داروی خوبیه...من یک چهارمش رو میریزم تو یه قاشق مرباخوری شیر و میدم به دخترم اون دونه ها باید مستقیما وارد معده بچه بشه له یا خورد نشه

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
چرا میگی داروش نده این دارو برای بچه های رفلاکسی هستش اگه نده پدر مری و معده بچه در میادددد خواهشا ا ...

دکتر داروخانه به من گفت این دارو رو اصلا نباید بدی و خیلی عوارض داره ممکنه دهن بچه کج بشه..به شمام مربوط نیس من بخوام نظر میدم نخوام نمیدم 😏

دکتر داروخانه به من گفت این دارو رو اصلا نباید بدی و خیلی عوارض داره ممکنه دهن بچه کج بشه..به شمام م ...

عزیزممم نظری که به سلامتی یه نفر بستگی داره اگه بدونم الکیه حتما میگممممم 

مرسی دوستان

تاثیری داره؟