2777
2789
عنوان

ماجراي من و خريد يخچال 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 34 پست
یه خونه محل کار شوهرت بگیرین  ویه جا زندگی کنید....

داريم ولي مجبوريم بريم و بيايم

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
به نظرم باید جایی که بیشتر اوقات اونجایین جهیزیه میبردین حالا هم یخچال های اینطوری که زیاد باهاش کا ...

اخه اگر هم نباشيم بايد روشن باشه كه مواد غذائي داريم توش

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم دیپوینت هم خیلی خوبه  قطعاتش مث سامسونگه و هم خیلی شیکه و همه هم راضی بودن

ممنون عزيزم سرچ بكنم ببينم چطوره برا بچه دار شدنت صلوات فرستادم 

ممنون عزيزم امرسان چطوره?

نههه اصلااا هم بابام هم پدرشوهرم قبلا امرسان داشتن سوختن فقط تبلیغاتش خوبه....ولی ازنظر کیفیت الکترواستیل😘

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
نههه اصلااا هم بابام هم پدرشوهرم قبلا امرسان داشتن سوختن فقط تبلیغاتش خوبه....ولی ازنظر کیفیت الکترو ...

خيلي ممنون ازت 😍😍❤️❤️

امرسان نگیر اصلا، من دارم تا الان پول دوتا یخچال رو بابت تعمیرش خرج کردم

يعني ديونه شدم با اين برندهاي ايراني ميگن كالاي ايراني كالاي ايراني خب بگين اشغال ايراني🤕

نههه اصلااا هم بابام هم پدرشوهرم قبلا امرسان داشتن سوختن فقط تبلیغاتش خوبه....ولی ازنظر کیفیت الکترو ...

اما من دارم خیلی ازش راضیم

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
فدای سرت بابا اینجا فضای مجازیه زیاد جدی نگیر😘

مگه من چي گفتم كه به دروغ بخوره

يعني ديونه شدم با اين برندهاي ايراني ميگن كالاي ايراني كالاي ايراني خب بگين اشغال ايراني🤕

من جهازم امرسانه..ماهه...خیلی عالی کار میکنه.جنس ایرانی مونده به شانس

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
من جهازم امرسانه..ماهه...خیلی عالی کار میکنه.جنس ایرانی مونده به شانس

خدا رو شكر عزيزم ❤️