2777
2789

مسال متاسفانه  اونجا ثبت نام کردیم

اولش دبیرهای معروف و خوب آوردند بعد پولشون رو ندادند اونها هم یکی یکی رفتند بعد به جاشون دبیرهای ارزون قیمت و ناآشنا آوردن. خیلی بی نظم و ترتیب هستند

اولش پشتیبانها وعده های عجیب و باحالی میدادند میگفتند که در پایان کلاس ها براتون همایش رایگان هم میزاریم! و چه ها که نمیکنیم

ولی به بهانه کرونا حتی کلاس ها رو هم تموم نکردند و کلاسها نصفه کاره موند.

اول سال برای زیست شناسی آقای شورش باباعلی و برای شیمی آقای خوش سیما و برای فیزیک آقای باباخانی رو آوردند که همشون از دبیرهای مشهور بودند ما هم کلی خوشحال بودیم،اما بعد از یک ماه شورش باباعلی قهر کرد رفت  بعد از دوماه استاد خوش سیما هم قهر کرد رفت و آخر سر هم آقای باباخانی قهر کرد و رفت!! باور تون میشه؟ هر سه تا دبیری که ما با تحقیق و به خاطر شهرتشون اونجا ثبت نام کردیم رفتند و به جاشون سه تا دبیر رجه 3 و 4 آوردن که پول کمتری بدهند.

پول تون رو دور نریزید عزیزم

ما فریب خوردیم اینقدر پشتیبانشون زنگ میزد خونمون و زبون میریخت که ما خام شدیم مدیر اونجا هم خیلی خوش برخورد و مهربون بود ظاهرا ولی همه اینها برای فریب ما بود

اگر پول داری خصوصی کلاس بگیر اگر نداری برو یه جای دیگه واقعا با سرنوشت ما بازی کردند و من حتما بعد از کنکور ازشون شکایت میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اموزشگاه روش صادقیه ( با این که من خیلی وقته میشناختمش و اونجا  برای 3 سال کلاس رفته بودم)

ولی امسال کاملا منو پشیمون کردن که چرا اصلا ثبت نام کردم 

و چرا پولمو ریختم تو جوب ؟ من پولو از سر راه نیوورده بودم 

هر چقدرم برای اعتراض به وضعیت کلاس ها به مرکز اصلی سید خندان (دفتر اصلی قلمچی ) زنگ زدم که پیگیری کننند  گوشی رو روی  من قطع میکننن!!! یا شروع میکننن گفتن این که اصلا پولی بر نمیگرده !!!!  و همینی که هست!!

وقتم تو گرما و سرما تلف شد و هم پولم ....

من  که اصلا از آموزشگاه روش صادقیه راضی نیستم و خودشونم میدوننن اموزشگاه خوبی نیستند

مسوولینش خودشون رو زدن به اون راه!!!  

ما درتلاشیم هر جور که شده پولمونو  پس بگیرم چون نباید پول ما دست این افراد بمونه...

مراقب باشید تا بلایی که آموزشگاه روش صادقیه سر ما آورد سر شما نیاره

پیشنهاد میکنم توی این آموزشگاه های قلمچی ثبت نام نکنید چون همشون همین هستند

پولتون رو دور نریزید

واقعا پول دور ریختن هست

مسوولین آموزشگاه روش صادقیه کلاس ها رو نصفه نیمه گذاشتند و پولمون رو هم پس ندادند

یادمه خانم مبارکی(رییس آموزشگاه روش صادقیه)  روز ثبت نام جلومون بلند شد و  تا کمر خم شد ولی الان میگه به من ربطی نداره به دفتر سیدخندان زنگ بزنید(شعبه اصلی قلمچی)

به اونها هم که زنگ میزینیم تا میگیم از آموزشگاه روشیم تلفن رو روی ما قطع میکنند

من فقط یک درس فیزیک  رو آموزشگاه روش در صادقیه ثبت نام کردم اونم فقط به خاطر اینکه تعریف استادش رو خیلی شنیده بودم از بچه های سال های قبل ولی متاسفانه   سر مسایل مالی ظاهرا پول استاد رو ندادند بعدش استادمون قهر کرد رفت!! به همین سادگی!! بعدش هم یه دبیر به درد نخور آوردند و بچه ها هم اعتراض و شورش کردند که پول ما رو پس بدید ما پول برای اون دبیر معروفتون دادیم نه این دبیری که چیزی اصلا بلد نیست

خلاصه عزیزم سرتون رو درد نیارم  با پر رویی و وقاحت گفتند همینی که هست!! البته همین الانم که این مطلب رو مینوسم درگیر شکایت از آموزش پرورش هستند بچه ها ولی دیگه چه فایده ؟ حتی اگر همه پولمون رو پس بدهند باز هم زمانی که از دست رفته رو نمیشه کاریش کرد.

واقعا مسوولین آمورشگاه روش در صادقیه خیانت کردند در حق بچه ها و باید هم توی این دنیا و هم اون دنیا پاسخگو باشند

حالا من شانس آوردم فقط یک درس رو ثبت نام کردم آموزشگاه روش صادقیه

بعضی از بچه ها سه تا یا 4تا درس اصلی رو ثبت نام کرده بودند که اونها هم دقیقا تمام معلم هاشون قهر کردند و رفتن و دبیر های به دردنخوری جاشون آوردن

به نظرم پولی که میخواهی بدی این ها بخورن برو باهاش فیلمهای آموزشی از دبیرهای معروف ایران رو بخر تا بلایی که سر ما اومد سر شما نیاد عزیزم

آموزشگاه روش صادقیه  تمام نشدن کلاس ها و نصفه کار ماندن کلاس ها

آموزشگاه روش صادقیه   پس ندادن پول کلاس هایی که نصفه موند

آموزشگاه روش صادقیه  ندادن پول دبیران و قهر کردن مداوم دبیران

آموزشگاه روش صادقیه آوردن دبیران معروف برای گول زدن مردم و سپس جایگزین کردن دبیران درپییت و به درد نخور و ارزان

آموزشگاه روش صادقیه  خوشرویی روز ثبت نام(گرفتن پول و چک ها!) و بداخلاقی هنگام ارایه خدمات

آموزشگاه روش صادقیه بدقولی و بی ادبی

آموزشگاه روش صادقیه  دور ریختن پولی که پدرم با زحمت برای کلاسها داده بود

تازه  اینهایی که از آموزشگاه روش در صادقیه گفتم مربوط به کلاهبرداری توی تعویض دبیرهای خوب با دبیر های ارزونشون بود از کتابهای به درد نخوری که پشتیبانهاشون به زور بهمون فروختن چیزی نگم بهتره  تاز الان فهمیدم که بابت فروش اجباری کتابها از مسوولین آموزشگاه روش صادقیه پورسانت میگرفتن پشتیبانها البته اون بیچاره ها تقصیری ندارن ظاهرا حقوقشون ماهی 50 الی 100 هزارتومن هست اونها هم اکثرا دانشجو هستند و مجبورن این کار رو بکنند.

ما امسال از اول سال فقط توی تنش بودیم و هم پولمون از بین رفت و هم وقتمون 

خدا ازشون نگذره 

گول تماسهای مکرر و خالی بندی های پشتیبانهاشون رو نخورید

سیستم این آموزشگاه بر اساس اصرار و تماس های پشت سر هم پشتیبانهاست

اینقدر پشتیبانهاشون زنگ میزنند برای ثبت نام و اینقدر خالی میبندن تا شما رو قانع کنند که ثبت نام کنید

بعد از ثبت نام هم اینقدر زنگ میزنند و اصرار میکنند تا کتابهاشون رو به زور به شما بفروشند

ولی در نهایت بلایی که سر ما آوردن رو سر شما هم میارند

اون پشتیبانهای بدبخت آموزشگاه روش صادقیه  تقصیری ندارند

همشون دانشجو هستن و پول لازم هستند

اون آدمهایی که این بیچاره ها رو مجبور به دروغ گفتن میکنند مقصر هستند

کلا سیستم کثیفی چیدن

آموزشگاه روش فلکه اول صادقیه

بهترین آموزشگاه کنکور ایران

البته از در عقب و صندلی جلو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من هم فقط به خاطر دبیر زیست و فیزیک که خیلی معروف بودند ثبت نام کردم

اولش گفتند کلاس ها 15 نفره است!! ولی وقتی رفتم سر کلاس فیزیک دیدم 60 تا آدم نشسته لای هم

باز با خودم گفتم دبیرش خیلی شاخ و معروفه اشکالی نداره

یک ماه گذشت معلم زیست گذاشت رفت(پولشو نداده بودند ظاهرا) بعدش یک ماه واسه محرم تعطیل کردن کلاس ها رو

بعدش دوباره یک ماه به بهانه امتحانات دی ماه تعطیل کردن کلاس ها رو بعد دوباره دوهفته کلاس رفتیم گفتند کرونا شده و تعطیل کردند  دوباره قرار شد کلاس آنلاین بزارن که این دفعه پول معلم فیزیک رو ندادند و درگیر شدند و استاد فیزیک هم رفت

وقتی هم که آموزش پرورش اجازه تشکیل دادن کلاس ها رو داد (بعد از پیک کرونا) گفتند ما دیگه کلاس نداریم و سال تحصیلی تموم شده!!!!!!!   به همین راحتی آموزشگاه روش توی فلکه اول صادقیه بدون برگزاری کامل کلاس ها و بدون دادن پول معلم ها و بدون برگردوندن پول ماها    پولدار شد امسال!!!! 

فکر نکنید زرنگ هستید اسم این کارها دزدی هست و نه زرنگ بازی

مطمین باشید شکایت میکنیم و تا آخرین ریال پولمون رو پس میگیریم مطمین باشید تا جایی که بتونیم به دوست هامون اطلاع میدیدم تا مثل ما فریب نخورن

خدا ازتون نگذره

مدیر و پشتیبانهای اونجا فقط با ظاهر مهربون و ادای آدمهای دلسوز یک سال گولمون زدند و ما چه قدر ساده لوح بودیم که گول خوردیم بله آموزشگاه دخترانه روش در صادقیه بهترین آموزشگاه ایران هست!!!

اون پشتیبانهای بدبخت آموزشگاه روش صادقیه  تقصیری ندارند  همشون دانشجو هستن و پول لازم هست ...

اون پشتیبانها وظیفه شون همینه

مدام پشت تلفن الکی میگن اگر تا تاریخ فلان ثبت کنید تخفیف سال قبل رو میگیرید 

اگر دیر ثبت نام کنید کلاس ها پر میشود!!

اگر کتابها رو نخرید بدبخت میشوید

درسته که دانشجو هستند و به پولش نیاز دارند اما نباید با دروغ باعث بدبختی ما ها بشن

آموزشگاه روش به اینها آموزش داده برای گرفتن پول ماها

مدیر و پشتیبان محترم آموزشگاه روش صادقیه با ما بد کردید ولی دیگه با بقیه این کارها رو نکنید 

سرنوشت انسانها رو به خاطر دوزار درامد بیشتر به بازی نگیرید

قلمچی آزمونهاش بدک نیست ولی کلاس هاش خیلی حقه باز هستند آخه زیر نظر خود قلمچی نیست و فقط درصد میدن به دفتر مرکزی

برای همین کلک زیاد میزنن. مدیر این آموزشگاه روش  صادقیه رو میشناسم یه بار با دختر خاله ام رفتم آموزشگاهشون خیبلی خوش برخورد هست و زبون باز ولی تا وقتی که پول ازتون نگرفته!  وقتی پول رو گرفت اخلاقش 180 درجه عوض میشه.من دختر خاله ام امسال اونجا بود. کلاسهاش همه نصه کاره موند و کار به شکایت از آموزش پرورش رسید هنوز هم درگیر شکایت هستن برای پس گرفتن پولشون

میگفت که اول دبیر معروف میارن بعد وسط سال با یه دبیر ارزون عوض میکنند

کلاس کنکور یا تقویتی به نظرم بعث خوبه توی صادقیه دبیرهاش همه معروفند و خوب سرویس میدهند

آموزشگاه روش صادقیه ؟

اصلا تا حالا جز خودتون کسی اسم آموزشگاه روش صادقیه از کس دیگه ای پرسیده بودید؟

خب چرا پول بی زبون و زحمت کشیده رو میدید این جور جاها که نه اسمی دارند و نه رسمی

آخه باباجان به خودتون زحمت بدید یه کم دورتر برید ولی جای خوب برید

ما ایرانی ها دوست داریم همش بریم جلوی درب خونمون

آموزشگاه روش صادقیه از اولش همیشه همینجوری بوده  اولش یه سری کلاس شب امتحان با دبیر های معروف برای سال یازدهمی ها میزارن تا مخ دانش آموز و خانواده اش را بزنند بعدش که ثبت نام کردن 

4 تا دبیر ارزون میزارن که سود کنند

وای وای  چه موجوداتی هستید شما چند نفر یه اکیپ شدید فقط تبلیغ باباخانیو میکنید اینجا هم که اموزشگاه بیچاره رو دارید خراب میکنید البته اگ ینفر نباشی با چند تا کاربری بلا استثنا تو همه تاپیکا در باره فیزیک شما ۵ ۶ نفر قطاری اومدین تبلیغ میکنین تو تاپیک ها تونم ک میاید خودتون جواب خودتونو میدید ..چجوری راضی میشید پول بگیرید کسیو خراب کنید یا الکی تعریف کنید؟؟؟؟واقعا ک 

وای وای  چه موجوداتی هستید شما چند نفر یه اکیپ شدید فقط تبلیغ باباخانیو میکنید اینجا هم که اموز ...

👌👌

واقعا 

این ها یه مشت آشغال حروم خور هستند .اول که تو همه سایت ها میان تبلیغ باباخانی می‌کنند.بعدشم میان بقیه معلم ها و آموزشگاه های خوب رو خراب میکنن .فکر میکنن با این کاراشون به جایی میرسن .حتی منم گول این تبلیغاشون خوردم و کلاسشون ثبت نام کردم و وقتی متوجه شدم اینها همش تبلیغات آشغال بوده  انصراف دادم دیگه هم پولم رو پس ندادن و با بی نظاکتی و بی ادبی تمام باهام برخورد کردن.