آموزشگاه روش فلکه اول صادقیه
بهترین آموزشگاه کنکور ایران
البته از در عقب و صندلی جلو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هم فقط به خاطر دبیر زیست و فیزیک که خیلی معروف بودند ثبت نام کردم
اولش گفتند کلاس ها 15 نفره است!! ولی وقتی رفتم سر کلاس فیزیک دیدم 60 تا آدم نشسته لای هم
باز با خودم گفتم دبیرش خیلی شاخ و معروفه اشکالی نداره
یک ماه گذشت معلم زیست گذاشت رفت(پولشو نداده بودند ظاهرا) بعدش یک ماه واسه محرم تعطیل کردن کلاس ها رو
بعدش دوباره یک ماه به بهانه امتحانات دی ماه تعطیل کردن کلاس ها رو بعد دوباره دوهفته کلاس رفتیم گفتند کرونا شده و تعطیل کردند دوباره قرار شد کلاس آنلاین بزارن که این دفعه پول معلم فیزیک رو ندادند و درگیر شدند و استاد فیزیک هم رفت
وقتی هم که آموزش پرورش اجازه تشکیل دادن کلاس ها رو داد (بعد از پیک کرونا) گفتند ما دیگه کلاس نداریم و سال تحصیلی تموم شده!!!!!!! به همین راحتی آموزشگاه روش توی فلکه اول صادقیه بدون برگزاری کامل کلاس ها و بدون دادن پول معلم ها و بدون برگردوندن پول ماها پولدار شد امسال!!!!
فکر نکنید زرنگ هستید اسم این کارها دزدی هست و نه زرنگ بازی
مطمین باشید شکایت میکنیم و تا آخرین ریال پولمون رو پس میگیریم مطمین باشید تا جایی که بتونیم به دوست هامون اطلاع میدیدم تا مثل ما فریب نخورن
خدا ازتون نگذره
مدیر و پشتیبانهای اونجا فقط با ظاهر مهربون و ادای آدمهای دلسوز یک سال گولمون زدند و ما چه قدر ساده لوح بودیم که گول خوردیم بله آموزشگاه دخترانه روش در صادقیه بهترین آموزشگاه ایران هست!!!