2777
2789

سلاااام نی نی سایتی های عزیز 

۲/۳ساله میام نی نی سایت ولی هیچ وقت تا امروز ثبت نام نکرده بودم 

اما 

الان واقعاااا ب کمکتون نیاز دارم 

میخوام برای تولد دوستم که اقا هستن و تقریبا ۷ماهه باهم در ارتباطیم کادو بگیرم اول خواستم ساعت بگیرم بعد گفت پول بدم جاش اینم بگم زیاد نمیتونم هزینه کنم در حد ۲۰۰ مثلا بتونم بدم 

حالااااا 

مامانم میگه یه کتاب بگیر ۴تا تراول بزار تو کتابه بده بهش

یه جا تو نی نی سایت خوندم میگفت بزار تو کیف پول هدیه بده بهش

حالا اصلا نمیدونم کار درستی یا نه اینم بگم اون سنش از من تقریبا ۶سال و یه روز بیشتره و کارش آزاده جدیدا سر کرونا به مشکل خورده ولی وقتی اوضاعش خوب بود قرار بود ازدواج کنیم و خیلی دوسم داشت و اهمیت میداد بهم الان واقعا نمیدونم چیکار کنم اون ساعت سفارش بدم کتاب بگیرم با پول اهل کتاب هست البته ولی نمیدونم اصلاااا کار درستیه یا نه کارت هدیه چی؟؟؟

واقعااااا نیازمند ایده و نطراتونمممم😢😢😢😢😢😢😢

خدایا شکرت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه گریه داره واقعا ی چیزی میخری خبمحرم نیستین انقد نگرانی؟؟

نمیدونم 😢🤦🏻‍♀️دلم میخواد یه هدیه باشه که زیاد کم نباشه  خوشش بیاد کلا استرس دارم خیلییی

خدایا شکرت ❤
نمیدونم 😢🤦🏻‍♀️دلم میخواد یه هدیه باشه که زیاد کم نباشه  خوشش بیاد کلا استرس دارم خیلییی

زیاد بها بدی بهش که نمیشه چون تو الان اصلا اصلاااا وظیفت نیست حتی کادو بخری فدات

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤