2777
2789
عنوان

بورس

172 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ،ان شاالله فردا میخوام سهام بخرم شش ماه هم میخوام نگهش دارم چه سهمی پیشنهاد میدین که تو این شش ماه سود خوبی بده؟شوهرم میگه خصدرا خوبه.نظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 7میلیون

خب مبلغ پولتو فقط برا یدونه سهم نزار با این مبلغ دو  یا سه تا  سهم بخر.

مثلا از سیمانی و دارویی و پتروشیمی یا هر کدوم خودتون در نظر دارید متفاوت بخرید. 

نماد خصدرا چند وقت پیش رفته مجمع و چند روزیه اصلاح زمانی داره احتمال هم منفی بخوره اما بعدا مثبت و رشد و داره چون نمودار RSi و cci تقریبا سیگنال خرید میده الان که صف فروشه وقتی دیدی صف فروش داره کم میشه و صف خرید افزایش داشت بخر ..

🔺️  بورس همیشه سود کردن و مثبت شدن نیست بعضی از روزهارمنفی هم داره 
خب مبلغ پولتو فقط برا یدونه سهم نزار با این مبلغ دو  یا سه تا  سهم بخر. مثلا از سیمانی و ...

خیلی ممنون از راهنماییتون،به نظرتون از بین اخابر،فملی فولاد و شستا برای کوتاه مدت سوددهی کدومشون بیشتره:

خیلی ممنون از راهنماییتون،به نظرتون از بین اخابر،فملی فولاد و شستا برای کوتاه مدت سوددهی کدومشون بیش ...

خواهش میکنم .. برا بلند مدت شستا هم خوبه .. برا کوتاه مدت باید سهم هایی که داخل کانال حرکت میکنن و شناسایی کنی و بخری یعنی کف بخری و سقف بفروشی حالا من باید اینها رو نگاه کنم و بعدا بهتون میگم ..

خیلی ممنون از راهنماییتون،به نظرتون از بین اخابر،فملی فولاد و شستا برای کوتاه مدت سوددهی کدومشون بیش ...

ببخشید دیر شد یه خورده درگیر کارهای خودم بودم ... اخابر رفته مجمع و بسته شده و که اصلا صحبتشو نکنید فعلا .. اما در مورد سهام های که گفتید شستا و فملی و فولاد و اگه بتونید بخرید خیلی عالی هستن ..شستا بهتون گفتم برا بلند مدت سود خوبی میده اگه بتونید از این ۳ تا سهم هر چی داری  خرید بزنید .. ایشالله موفق و پرسود

ببخشید دیر شد یه خورده درگیر کارهای خودم بودم ... اخابر رفته مجمع و بسته شده و که اصلا صحبتشو نکنید ...

سلام اقای بورسی،ببخشیدیه سوال داشتم من خصدرا خریدم چند روزه همش داره منفی میخوره چکارکنم به نظرت؟ از کی اوضاعش بهتر میشه؟ممنون که وقت میذارین و جواب میدین.

سلام اقای بورسی،ببخشیدیه سوال داشتم من خصدرا خریدم چند روزه همش داره منفی میخوره چکارکنم به نظرت؟ از ...

سلام .. خصدرا رو نمیشه الان تحلیل کرد چون خردادماه تغییر سرمایه داشته از منفی بودن نگران نباش مدتیه توی قیمتی داره حرکت میکنه و منفی میخوره میان مدت نگهش دار رشد میکنه نفروشش