2777
2789
عنوان

چطوری لاغر کنم ؟ 👧

198 بازدید | 8 پست

سلام دوستان با پیاده روی منظم مثلا روزی یک ساعت ؛ و رعایت رژیم مثلا خوردن غذا های سالم تر به اندازه استاندارد چقدر میشه لاغر کرد ؟ میخوام ۷ کیلو کم کنم ؛ الان ۶۲ کیلو ام میخوام ۵۵ بشم ؛ 

اگه اصولی بخوام لاغر کنم چقدر طول میکشه ؟ 

من قدم ۱۶۵ عه ولی چون فعالیتم کمه شکم پهلو میارم زود ؛ دوستان با تجربه راهنمایی لطفا 😘😘

سلام عزیزم مادر من یه مدت نمک و برنج نخوردن 

فقط نمک تو غذا 

و برنج هم خیلی خیلی کم مثلا بعضی وقتا چند قاشق 

به سرعت وزنشون کم شد 

بیشتر هم نمک به کم شدن وزن کمک کزد

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
سلام عزیزم مادر من یه مدت نمک و برنج نخوردن  فقط نمک تو غذا  و برنج هم خیلی خیلی کم مثلا ...

واقعا چقدر خوب ؛ من مشکلم بیشتر با پایین تنه ام هست ؛ بالاتنه ام خوبه ؛ پایین تنه ام تپله . واسه هم فکر کردم مثلا پیاده روی با سرعت خوب باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضافه وزن که ندارید 

من قدم 170 

وزن 57

شکم و پهلو ممکنه ارثی هم باشه 

مثلا منم فعالیتی ندارم ولی من شکم دارم ن پهلو به خانواده پدریم رفتم 

ولی خانواده مادری همه شکم دارن 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
واقعا چقدر خوب ؛ من مشکلم بیشتر با پایین تنه ام هست ؛ بالاتنه ام خوبه ؛ پایین تنه ام تپله . واسه هم ...

مادرم بیشتر به خاطر کمر درد وزن کم کرد 

پیاده روی در دراز مدت تاثیر گذاره 

الان با این کرونا هرچی بیرون نرید بهتره

اضافه وزن که ندارید  من قدم 170  وزن 57 شکم و پهلو ممکنه ارثی هم باشه  مثلا منم ف ...

ندارم منظورم بود 

اضافه وزن که ندارید  من قدم 170  وزن 57 شکم و پهلو ممکنه ارثی هم باشه  مثلا منم ف ...

من فعالیتم تو خونه کمه ؛ به جز غذا پختن و تمیز کردن خونه گاهی فعالیت دگه ای ندارم ؛ ی مدت میرفتم بدنسازی اما بدنسازی خیلی دردسرای خاص خودشو داره و باید کلی غذاهای خاص بخوری که تو این گرونی سخته . 

من فعالیتم تو خونه کمه ؛ به جز غذا پختن و تمیز کردن خونه گاهی فعالیت دگه ای ندارم ؛ ی مدت میرفتم بدن ...

همون نمک رو رعایت کنید هم راحت تره هم برای سلامتیتون بهتره 

فقط تو غذا استفاده کنید مثلا به خیار نمک نزنید 

باز شما ی فعالیتی دارید 

من همش رو صندلی نشسته م سرم تو کتاب 

این یه روز اومدم نی نی سایت

که اونم الان دیگه میرم 

عادت های غذایی تون رو مو شکافانه زیر نظر بگیرید 

برای شکم و پهلو یه سرچ کنید ورزش های ساده و خانگی بالا میاد 

انجام بدید