یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب بقیه هم مهمونن اون اصلا زیاد با کسی حرفم نمیزنه یه دونه از این کارا رو برای دختر های دیگه ...
خب منم ب همه مهمونام ی اندازه توجه ندارم
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
اکر دوستت باشه باشه، شک نکن با خانواده ش در میون میذاره
ب نظرم شما طبیعی رفتار کن
بازم شما بیشتر میشناسیشون
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
نمیدونم ولی فکر نکنم عیبی داشته باشه در حده صحبت کردم شما چند سالته
ما تو فامیل اصلا اینجوری نیستیم بعد من یه خاله پررو دارم که هر چی ببینه واسه ادم حرف در میاره ولی سمت فامیل های بابام دختر عموم به داداشم پیام میده با هم حرف میزنن ولی فقط در حد حرف معمولی