2777
2789
عنوان

واقعااااا راسته😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا 

اخه بچه ابتدای چی میفهمه از بهداشت 

یکسره دستشونو به همجا میزنن 

پسر من پارسال چنان انفولانزای گرفت که یک ماه در گیر بود 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

والا با این شرایطی که مردم رعایت نمیکنن، فکر کنم تا شهریور همه گرفتن🤦‍♀️ بچه ها از مهر میتونن هر ر ...

عزیزم قبول دارم مردم رعایت نمیکنن مسیولیت مردم اینه رعایت کنن ولی دولت چی کار کرده مسیولیتشو انجام داده تنها کاری که کرده فرموده سبک زندگیتونو تغییر بدید انگار خودمون نمیدونیم چهارماهه تغییر کرده دیگه همش نمیشه مسولیت رو دوش مردم باسه و با خیال راحت بگن دوسال همینه که هست تنها کشوری که میگه تا دوسال همین ایران

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣
یعنی چی؟  یعنی بچه ها ۳ روز در هفته میرن مدرسه؟

مثلا۳۰عضوداره کلاس ۱۵تا شنبه دوشنبه ۴شنبه میرن ۱۵تاشونم یکشنبه سه شنبه پنجشنبه میرن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
عزیزم قبول دارم مردم رعایت نمیکنن مسیولیت مردم اینه رعایت کنن ولی دولت چی کار کرده مسیولیتشو انجام د ...

ولاه یماه خرجی همه روبدن بگن توخونه بمونین ببینم کی حاضره ازاستراحتش جونش بگذره بره بیرون...

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
والا برادرزاده ام امسال کلاس اولیه اخه اون چه می فهمه که دستش کی بشوره و چکار کنه قرار نیست ثبت نا ...

اخه تموم شدنی نیس که تاکی عقب بیفته

ولاه یماه خرجی همه روبدن بگن توخونه بمونین ببینم کی حاضره ازاستراحتش جونش بگذره بره بیرون...

اون یه طرف و اینکه تصلا فکر دارو واکسن نیستن واکسن تولید شده تو چین قرار تو هندم تولید شه منتظر نتیجه ازمایشن که پخش کنن اونوقت اینا میگن دوسال همینه دورازجونت اسکل کردن مارو چرا واکسن باید باشه و ما همینجوری عجیب غریب زندگی کنیم یک کلام نمیگن شاید تا جند ماه دیگه اومد همین حرف که دوسال باماست کرونا مردم رو بی خیال کرده واقعاکی میتونه دوسال اینجوری زندگی کنه

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣
مثلا۳۰عضوداره کلاس ۱۵تا شنبه دوشنبه ۴شنبه میرن ۱۵تاشونم یکشنبه سه شنبه پنجشنبه میرن

😥😥مگه نگفتن مهر ماه اوجشه؟؟؟؟ 

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺