یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دلم میخواد امسال نفرستمش و سالِ بعد پیش دبستانی ثبت نامش کنم ولی میگن نمیشه و سالِ بعد باااید بره ...
آره دیگه اگه شهریور 94 هست امسال باید بره پیش، سلامتیشون.مهم تر از آموزش هست، من خودم معلمم میدونم بچه ها اصلا بخصوص تو این شرایط نمی تونن از پس بهداشتشون بربیان
دختر من کلاس قران میره حدود یه ساله الان کلاس قرانش انلاین هست ولی خب اگه حضوری بره نمیبرمش واگه کلاس قران نمیرفت هم برای پیش دبستانی کتاباشو تهیه میکردم خودم توخونه باهاش کار میکردم
دختر من کلاس قران میره حدود یه ساله الان کلاس قرانش انلاین هست ولی خب اگه حضوری بره نمیبرمش واگه کلا ...
منم فکر کردم که همین کارو کنم و خودم تو خونه باهاش کار کنم
ولی متاسفانه پسرم بهم وابسته ست و تاحالا مهدکودکم نرفته ، دلم میخواست پیش دبستانی بفرستمش که عادت کنه و برای سالِ بعد که کلاس اول میشه مشکلی نداشته باشم☹