2777
2789
عنوان

چرا بعضیا از روی ظاهر قضاوت میکنن

550 بازدید | 33 پست

من دیروز رفته بودم بیرون اصلا خیلی بد نگاهم میکردم قبلا برام مهم نبود اما واقعا اذیت شدم  پیرزنه بهم گفت دختر جون تو این شکلی میای بیرون مردا به شکل استخونی نگات میکنن که افتاده جلوی سگ فکر کردی براشون ظاهرت قشنگه خیلی بهم بر خورد من اصلا به کسی محل نمیزارم حتی اهله دوست پسرم نیستم خوشم نمیاد اما به خودم میرسم چرا از روی ظاهر فکر میکنن طرف بده اون حتی از من شناختم نداشت یا عموم برگشت به من گفت اگه دختره من بودی نمیزاشتم تا سره کوچه بری منم ناراحت شدم گفتم پس خداروشکر خدابهت دختر نداد چون دختر داشتن شعور میخواد 😨😐

چون بیشعورن

تامام

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐💔

ببین من قبلا چاق بودم وقتی بهش خیلی فک میکردم همش بهم متلک میگفتن اما وقتی مهم نبود برام انقدر حساس نبودم کسی دیگ چیزی نمیگفت انقدر جذب نکن این چیزارو

‌اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...

برای اینکه مغز مردم در هزاران سال قبل مونده .

محدود هستن مغزاشون . 

همشون یه مشت عقب مونده ان . توی زندگیاشون پر از غم و بدبختیه .  وگرنه هر کسی خوش و شاد باشه به مردم گیر نمیده . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

قضاوت ایشون اشتباه بوده قطعا 

ولی لطفا یه سری چیزا رو رعایت کنید 

گاهی آدم شرمش میشه به همجنسای خودش تو خیابون نگاه کنه

منظورم شما نیست کلی گفتم😊

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌