2777
2789

سلام

من چندوقت پیش خواب دیدم که زن دایی مامانم ک تقریبا هف هشت ماهه فوت شده اومده تو خوابم و ما تو ی مجلسیم دستش پر انگشتر و طلا بود یکی از انگشتراش و دراورد و وستم کرد و بعد مادرم اومد گف ک اون جعبهای سفید داحلش طلاست زن دایی ب تو داده گوشی اتاقم چندتا جعبه سفید بود

خیلی ذهنم درگیر اون خوابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مرده تو خواب چیزی بهت بده مشکلی نداره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

آخه میدونید چیه نوه دایی ینی نوه این خانوم چندساله ک منو میخاد و میگ قصدش جدیه ولی میگه یکسال صبرکن تا بیام جلو ولی ارتباط چندانی مثل چت گردن و اینا باهم نداریم همش فگر میکنم ک الکی از خودش ی چیزی میگه از وقتی این خوابو دیدم حس میکنم ب اون موضوع مربکطه