2777
2789
عنوان

زخم سر با دکلره🥺

435 بازدید | 12 پست

سلام 

کسی تجربه ای داره؟کف سرم پر از زخم شده بعد از این که دکلره گذاشتم؟کسی میدونه باید چیکار کنم؟

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر تا موهات نریخته

آخه این چه آرایشگری بوده دکلره رو به پوست سرت زده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

نترس عزیزم,خودش چند روز دیگه خوب میشه,چربش کن یه کم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
نترس عزیزم,خودش چند روز دیگه خوب میشه,چربش کن یه کم

واقعا خوب میشه؟اخه رنگ‌نذاشتم موهام زرررده زشته با این‌زخمام نمیتونم رنگ بذارم

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...
من مامانم همیشه اینجوری میشد چند شب سرتو چرب کن با روغن زیتون اوکی میشه

مرسی❤️ خدا کنه خوب بشه

منم یبار همینجوری سوخت سرم داغون شدم ولی یه هفته طول کشیدخوب شد

زخم های زیاد و بزرگن یکم ،شماهم اینطور بود؟دکتر هم نمیتونم برم 

زخم های زیاد و بزرگن یکم ،شماهم اینطور بود؟دکتر هم نمیتونم برم 

اره زخم های بزرگ داغون بودحتی تا پیشونیم هم مشخص بودازشوهرم میترسیدم هدبند میزدم ک نبینه وگرنه میرفت ارایشگاه شربه پا میکرد ،منم دکترنرفتم خوب شدم ولی دیگه دکلره نمیکنم

اره زخم های بزرگ داغون بودحتی تا پیشونیم هم مشخص بودازشوهرم میترسیدم هدبند میزدم ک نبینه وگرنه میرفت ...

منم همینطورن دیشب کم بودن صبح دیدم زیاد شدن ترسیدم

منم دیگه دکلره نمیکنم🤦🏻‍♀️ ممنون عزیزم