2777
2789
عنوان

تشکیل قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 24 پست
من خودم رفتم خریدم ازداروخانه ۲هزار تومن😐 قیمتش همینه؟ فک میکردم خیلی بیشترباشه خارجی ایرانی هم ...

من قرص استفاده نکردم میخواستم این ماه شروع کنم که دیدم باردارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زوده نرو. زودتر از هفته 9 نرو. هنوز 9 رو هم میگن زوده

ن بابا ۹هفته خیلی دیره من ۷هفته رفتم گف تشکیل شده

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

اره من رفتم تشکیل شده بود ولی خب اگه نشه هم جای نگرانی نیست

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

عزیزم پیش دکترخوب برو تومطبش سنو واژینال کنه ۶هفته با واژینال دیده میشه ۷هفته بری بهتره شکمی میخای بری ۸هفته برو

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
ن بابا ۹هفته خیلی دیره من ۷هفته رفتم گف تشکیل شده

بله ممکنه حتی آخر هفته 5 هم قلب تشکیل شده باشه و ضربان شنیده بشه. اما بهترین حالت آخر هفته 9 هست.

چون خیلی وقتها که زودتر میرن و سونو میگه قلب و ضربان نیست. طفلی مادر استرس میگیره. نه برای خودش خوبه. نه برای جنین.