2777
2789

هر دو خرافاته گلی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیه؟؟ هنوز نشده؟ 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

بچه ها اگه همینجوری با چشم غیر مسلح نگاه کنیم چی میشه؟😶

تلاش کن....‌......تلاش کن                                                                                                                 در تاریخ  99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد 
به چشمت آسیب میزنی

آها☹️

تلاش کن....‌......تلاش کن                                                                                                                 در تاریخ  99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد 
به چشمت آسیب میزنی ولی ببین...

ینی تو الان دیدی چیزی نشد؟

از 8ثبح شروع شده تا بازده ونیک

نه قدیمیا میگن وقتی حلال ماه جدید رو ببینی دست هر جا بزاری نشون واسه بچه میشه من یادمه دیدم بفدش مواظب بودم دست نزارم رو شکمم بعد با کف دستم سر بینیم پیشونیم با پشت کلمو خواروندم آخرم نشون افتاد نمیدونستم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

از 8ثبح شروع شده تا بازده ونیک

اوووووو من انقدر شکممو خاروندم،، نبابا چرته خرافاته 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))