2777
2789

اره زوده هشت یا نه باید بری واسه صدای قلب

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من۵هفته بودم قلبش میزد ولی نامنظم

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

نمی دونستم باردارم و پریهام عقب جلو میزد حالت تهوع بهم دست داد  بی بی چک گذاشتم پررنگ شد رفتم از بتام بالا بود همون روز رفتم سونو گفت 6 هفته 2 روز باردارم و قلبش میزد لقاحم زود گرفته بود ولی 8 هفته خوبه

بزار ۷ هفته با شکمی هم‌معلوم‌میشه

زود بری استرسه فقط

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

خودم واسه صدای قلب نرفتم اخه تازه کرونا اومده بود میترسیدم دیگ  هفته دوازده رفتم ی سره NT

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
من ۷ هفته و هفت روزم بود رفتم سونو صدای قلبشم شنیدم

۸ هفته میشه 😉

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
معصومه جئون زایمانت کیه؟ در چه وضعی؟

ان شاالله سه هفته دیگه ۲۲ تیرماه

وضعم که داغوون😁 میگذرونیم دیگه

منو میشناسید؟ خاطرم نیست شما رو

ان شاالله سه هفته دیگه ۲۲ تیرماه وضعم که داغوون😁 میگذرونیم دیگه منو میشناسید؟ خاطرم نیست شما رو

تو تاپیکا چند بار باهم بودیم

چرا داغونی؟

وزنت خیلی بالا رفته یا درد داری؟

طبیعیه زایمانت؟

تو تاپیکا چند بار باهم بودیم چرا داغونی؟ وزنت خیلی بالا رفته یا درد داری؟ طبیعیه زایمانت؟

نه گلم سزارین هستم بچه دوممه

نه درد و اینا ندارم

استخون درد و معده داغون 

یکمم وزن بچه کمه باید چیزایه مقوی بخورم معده ام‌جواب نمیده😫😫

وزنمم‌نه کلا ۶ کیلو زیاد کردم تا حالا😓