2777
2789
عنوان

کسایی ک کرونا گرفتن بیان

173 بازدید | 15 پست

مامان و بابام گرفتن...بعد از اتمام بیماری چجوری خونه اشونو تمیز کنم؟ ایا حتما باید خونه تکونی بشه؟ فرش و اینا شسته بشع؟ ظرف و طروف چی؟بچه کوچیک دارم...نمدونم چیکار کنم...شما چیکار کردبن..؟ پدرومادرم خیلی ضعیف شدن نمتونن تمیز کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بگو لطفا چجوری بود علایمش ک فهمیدین از کجا میدونین اطرافیان نگرفتن العان بیمارستانن؟

تب و لرز و سرفه..سرگیجه..لرزش..ابریزش...بیحالی و بدن درد شدید..کتف درد...اینا همینجور هی اضاف میشد

میدونم..میگم چجوری‌تمیز کنم؟تو کل خونشون چرخیدن..چجوری تمیز کنم؟ 

همه خونرو با ضد عفونی کننده اسپری کن (دسته های مبل ظروف تمامی با اب و وایتکس همه ظرفارو بشور اگه خوب بشن کامل بعد چند روز بری که نیازی نیست خیلی بشور بساب کنی چون خود ویروس نهایت ۴ یا ۵ روز زنده میمونه فرشارو بده قالیشویی 

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘
همه خونرو با ضد عفونی کننده اسپری کن (دسته های مبل ظروف تمامی با اب و وایتکس همه ظرفارو بشور اگه خوب ...

خودم سر کرونا گرفتن ریه ام داغون شده..نمتونم وایتکس استفاده کنم...نمدونم چ غلطی کنم..واقعا خسته ام ..خودمم خونه نکونی دارم..مامان بابام تک و تنهان تو جای دیکه..دلم داره اتیش میگیره از غصه...یعنی اگه بعد از بهبودی تا دو هفته نرم ویروس از بین رفته؟

خودم سر کرونا گرفتن ریه ام داغون شده..نمتونم وایتکس استفاده کنم...نمدونم چ غلطی کنم..واقعا خسته ام . ...

ویروسه که از بین نمیره از لحاظ علمیشو دارم میگم 

ولی به نظرم بله محیط بعد ۱۴ روز اسریلیزه تر از قبل میشه ولی صد در صد پاک نه 

ان شالله که زودتر خوب بشن 

به امید روزهای بهتر🙇 خدا ممنونم که روز به روز بهت نزدیکتر میشمو  بیشتر پیشرفت میکنم خدایا شکرت که دانشگاه مورد علاقم رو قبول شدم و نفر اول دانشگاهمونم😎خدایا شکرت که بالاخره نیمه گمشدمو با همون مشخصاتی که بهت دادم پیدا کردم 😍  به خاطر افریدنم ممنونم ازت 😍
خودم سر کرونا گرفتن ریه ام داغون شده..نمتونم وایتکس استفاده کنم...نمدونم چ غلطی کنم..واقعا خسته ام . ...

اره دیگه اینقدر زنده نمیمونه که اما بشرطی که پدر و مادرتون کامل خوب شده باشن 

خود شماهم کرونا گرفتی 🤔

ویروسه که از بین نمیره از لحاظ علمیشو دارم میگم  ولی به نظرم بله محیط بعد ۱۴ روز اسریلیزه تر ا ...

اخه کسی نیس بچه امو مگه داره ..شیر خواره..ک برم تمیز کنم..پول کارگر گرفتنم نداریم...حالا توکل بخدا

اخه کسی نیس بچه امو مگه داره ..شیر خواره..ک برم تمیز کنم..پول کارگر گرفتنم نداریم...حالا توکل بخدا

به نظرم یه شماره ای بود ۶۰۴۰ بود فک کنم از اونم بپرس راجب مسایل کروناس کمکت میکنن

به امید روزهای بهتر🙇 خدا ممنونم که روز به روز بهت نزدیکتر میشمو  بیشتر پیشرفت میکنم خدایا شکرت که دانشگاه مورد علاقم رو قبول شدم و نفر اول دانشگاهمونم😎خدایا شکرت که بالاخره نیمه گمشدمو با همون مشخصاتی که بهت دادم پیدا کردم 😍  به خاطر افریدنم ممنونم ازت 😍
اره دیگه اینقدر زنده نمیمونه که اما بشرطی که پدر و مادرتون کامل خوب شده باشن  خود شماهم کرونا ...

من خونه خودمم..ولی اسفند ماه گرفتم..ریه هام نابود شد..بخاطر همین نمتونم واتکس و ضدعفونی استفاده کنم...میگم خدایا چطور برم خچنه بابام با بچه‌کوچیک..باید اول تمیز بشه...مامانم نمتونه..کلا خیلی ضعیف شدن

من خونه خودمم..ولی اسفند ماه گرفتم..ریه هام نابود شد..بخاطر همین نمتونم واتکس و ضدعفونی استفاده کنم. ...

خدا نگهشون داره جز شما کسی نیست که فعلا نری ?انشاالله پدر مادرتم خوب بشن عزیزم .