2777
2789
عنوان

خانمايه سوال خيلي خيلي مهم دارم

677 بازدید | 74 پست

يه بنده خدايي رفته توي گوشي شوهرش ديده برنامه گوگل کروم نصب کرده تز نوع فيلتر شکنش بعد توي سرچ هاش رفته ديده سرچ هاي بد کرده البته فقط سرچ شدن باز نشدن روي عکس چيزي حالا مرده قسم ميخوره ميگه من نکردم نميدونم چطور اينا اومدن سرچ هاي من نبودن مرده هم اصلا قبلا همچين کاري نکرده بود جز مجرديش که گردن خودشه حالا ميخوات بدونه واقعا امکانش هس که سرچ نکرده خودش اومد اين سرچ ها بعضي هاشون انگليسي بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا من اصلا سرچ نکرده بودم رفتم دیدم چه و چه اووو مثلا یه س می نوشتی تا کجا میرفت ولی من همش میرم اینارو پاک میکنم

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

بله منم سرچ نمیکنم کلی تبلیغ سایتهای متفاوت میاد از خوب و بد.

خودت میگی باز نکرده دیگه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹