2777
2789
عنوان

ارایشگر حرف گوش نکن 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 28 پست
آرایشگر حرف گوش کن هم مگه داریم🤔 مخصوصا ابرو اصلا راه نداره که کار خودشون نکنن😒

اخ گفتی نمیدونم چرا اینجورین

چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂اره چون منم تا دلت بخواد بخاطر چندتا تار مو پول دادم خیلی خرابکار بودم😁😁

اریشگری از نوع حرف گوش نکن؟ایا؟

چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍                                                                 
از نوع حرف گوش کنم اتفاقا ولی اونموقع دستم روون نبود😁😁

اخی درهر صورت من دعوایی نیستم مشتری مظلومیم😁

دقیقا تازه گفت قبلیه خرابش کرده بود من درستش کردم

همه ارایشگرا همینو میگن

اگه غیر این شنیدی تعجب کن😂😂😂

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
من رفتم گفتم میخوام موها مو این مدلی کوتاه کنی لونه پرنده ساخت رو موهام کلا رید🤣🤣🤣🤣🤣🤣الان دیگه ...

وای اون لحظه رو تصور میکنم دلم برات کباب میشه وقتی اینه رو دیدی

مثلا من ابرومو میذارم کاملا پر میشه میرم بعد میبینی تهشو زده میگه ابروت خالی بود. برا همین همیشه خودم بر میدارم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
همه ارایشگرا همینو میگن اگه غیر این شنیدی تعجب کن😂😂😂

اعتماد به نفس شون عالیه

مثلا من ابرومو میذارم کاملا پر میشه میرم بعد میبینی تهشو زده میگه ابروت خالی بود. برا همین همیشه خود ...

من خودم خراب میکنم همیشه خواهرم خوب برمیداره الان بارداره دوس ندارم اذیتش کنم ارایشگاه هم که میری اینجوری میشه

وای اون لحظه رو تصور میکنم دلم برات کباب میشه وقتی اینه رو دیدی

داشتم سکته میکردم کم موند از حال برم فرض کن یه لونه بالا سرت داشته باشی ای خدااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣  

داشتم سکته میکردم کم موند از حال برم فرض کن یه لونه بالا سرت داشته باشی ای خدااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

بعد بهش میگم تو رو به جون ننت یه ذره کوتاه کن حداقل کمی از لونه بودن در بیاد گفت نه این مدل عالیه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣