2777
2789
عنوان

دوستان میشه بیاین خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 47 پست
یه بار من یه کفش داشتم برام کادو آورده بودن کوچیک بود اوردم دادم خواهرشوهرم پوشید خوشش اومد  م ...

آخه میدونی ما شش تا جارییم خوب خواهر شوهرمم به همشون میده میخواد از من بکنه منم لجم میگیره میگم بهم نمیده لااقل ازمم انتظاری نداشته باشه والا چیزیم ازش نمخوام،

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28

حالا بگین چجوری ازش پس بگیرم چی بگم که بهش بر نخوره 

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی از این ناراحتم مگه اون نمیگفت برا این مانتو پول دادی همونم ازم گرفته  یه ماهم شده بابا ب ...

واقعا زشته. به نظرم بهش بگو حداقل غیرمستقیم. مثلا بگو فلان مانتومو لازم دارم میخوام برم جایی.

غلط بکنم نظر بخوام همین جورمیگه اینو خریدی پولم بالاش دادی  وای اینو ججوری میپوشی اصلا

خدایی دیگه خیلی زننده ست این اخلاق

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
واقعا زشته. به نظرم بهش بگو حداقل غیرمستقیم. مثلا بگو فلان مانتومو لازم دارم میخوام برم جایی.

راستیتش کله خاندانو ایل وتبار خونواده ی شوهرم سر زبون این میچرخن خدا نکنه خانم خوب یا بد کسیو بگه که دیگه واویلا  حالا میترسم حتی بگم مانتوی خودم یالازمش دارم،بخدا بهش میدادم ولی یه جوری بامن رفتار میکنه  یعنی باعرض معذرت فلانی بی عقل اون میخره منم ازش میکنم دوست ندارم ازم سواستفاده کنه 

با شوهرت هماخنگ شو بعد بهش بگو ممد میگه اون مانتوت چی شده؟ آخه اونو خیلی دوست داره 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

خب بگو لازمش دارم دیگه

وا

مال خودته دیگه

خجالت نداره که

خدایی دیگه خیلی زننده ست این اخلاق

منم از این حرصم گرفته همش میگه من اصلا پول خرج نمیکنم بهترین لباسو بهترین وسایلم دادم شماها میخرین منم استفاده میکنم ولی سلیقه بخرج بدین من اینو میندازم اشغال ولی پول بابتش نمیدم ، خدایی شما باشین حرصتون نمیگیره

خب بگو لازمش دارم دیگه وا مال خودته دیگه خجالت نداره که

خوب یه چیز بگین که بگم نمیخوام مستقیم بگم پسم بده

منم از این حرصم گرفته همش میگه من اصلا پول خرج نمیکنم بهترین لباسو بهترین وسایلم دادم شماها میخرین م ...

هرگی هرچی می پوشه به خودش ربط داره

مگر اینکه از کسی نظر بخواد 

نمیدونم چه بهونه ای بیارم اگه میخواست پس بده یه ماه نگهش نمیداشت الان موندم چی بهش بگم

نمیدونم چه بهونه ای بیارم اگه میخواست پس بده یه ماه نگهش نمیداشت الان موندم چی بهش بگم

من همیشه مستقیم می گم

واسه فلان جا می خوام بپوشمش

لازم دارم

تمام

خودش اون یکی جاریم مانتوشو ازش قرض گرفت یه روز پوشید بهش گفته بود دیگه نمیخوامش بوی زیر بغل تو رو میده، مانتوشو نخواستوپولشو ازش گرفت آخه خودش اینجور آدمیه  واسه همین زورم میاد

من همیشه مستقیم می گم واسه فلان جا می خوام بپوشمش لازم دارم تمام

خوش بحالت من همه از خجالتی بودنم سواستفاده میکنن بخدا 

راستیتش کله خاندانو ایل وتبار خونواده ی شوهرم سر زبون این میچرخن خدا نکنه خانم خوب یا بد کسیو بگه که ...

عزیزم باید مرز خودتو توی زندگی مشخص کنی. یعنی چی که اینقدر توی موضع ضعفی؟ اون ادم که درست بشو نیست حداقل حد و حدود نشونش بده به درک که چی میگه و چی فک میکنه زندگی و اعصاب خودت مهمتره