2777
2789

الهی فدای دل داغدارت انشاالله ب حق امام حسن این ماه دامنت سبز میشه و خدا ی گل پسر میذاره بغلت

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من چراانقدبیقرارمممم هرروزهرشببببب لباساش بغلمه

چون مادری

من نزدیکه ۱۱ ماه شده که دخترم رفته و همچنان داغم ولی خیالم راحته اون حالش خیلی خوبه

ببین بی قراری تو اینجا ناراحتش میکنه

سعی کن فعلا لباساشو جمع کنی

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
حتی نزاشتن ببینمش دخترمو 

عزیزم تو بهشت میبینیش🏵🌸 انشالله🏵🌸 خودتو اذیت نکن دیگه عمرش به دنیا نبود به آسمون ها تعلق داشته 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

وقتی بچه ای از دنیا میره منادی در آسمان و زمین میگه فلانی فرزند فلانی از دنیا رفته است از نزدیکان اون کسی هست که بچه اونو خیلی دوست داشته باشه تا بچه بره پیشش؟ ...مثلا پدر مادر که از دنیا رفته باشند...اگر کسی نباشه حضرت زهرا میان و بچه رو با مهربانی غیر قابل وصف خودشون مادری میکنند تا زمانی که مادر اون بچه از دنیا بره ..اون وقت بچه رو به مادر تحویل میدهند وقتی مادر از دنیا بره...عزیزم حضرت زهرا بی نهایت خوبن پس بدون الان بچه ات خیلی خوشه خیلی

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

عزیزم تو بهشت میبینیش🏵🌸 انشالله🏵🌸 خودتو اذیت نکن دیگه عمرش به دنیا نبود به آسمون ها تعلق داشته&n ...

مرسی عزیزم حسیه که از خدا میخوام دشمنم تجربه نکنه ،تو یه ماه سه تا عزیزمو  خدا ازم گرفت 

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤
وقتی بچه ای از دنیا میره منادی در آسمان و زمین میگه فلانی فرزند فلانی از دنیا رفته است از نزدیکان او ...

وای چقدر قشنگ عزیزمممم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
مرسی عزیزم حسیه که از خدا میخوام دشمنم تجربه نکنه ،تو یه ماه سه تا عزیزمو  خدا ازم گرفت

الهی عزیزم خدا بهت صبر بده به حق حضرت زینب😔 روحشون شاد عزیزم سه تا صلوات میفرستم انشالله برسه بهشون

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

الهی عزیزم خدا بهت صبر بده به حق حضرت زینب😔 روحشون شاد عزیزم سه تا صلوات میفرستم انشالله برسه بهشون

مرسی گلم ❤️❤️❤️❤️

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤