2777
2789

سلام😐😁😁😁

هراز چند گاهی از این تاپیکا میزانن منم گفتم بی نصیب نشم بیاین اینجا بحرفیم از همه چیززززز بگین خوشگلا از مادر شوهر خواهر شوهر شوهر مامان باباددوست وووووووهیییییی😔😔😔

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌

منم اومدم😃😃

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهر خودش یه پا عروسه... امشب میخواد عروسشو ببوسه....هو هو پاشید قر بدین

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
مادرشوهر خواهرشوهر ندارم هنو😟البته اگ باعشقم ازدواج کنم ازون مادرشوهرای فولاد زره خواهم داشت😂😂😂

😂😂وای خدا به دادت برسه🤪🤪

مادر شوهر خودش یه پا عروسه... امشب میخواد عروسشو ببوسه....هو هو پاشید قر بدین

الان خودم پامیشم بابا ولم کنین دستمو شکندین 🤭🤭🤭ااااا بلند شدم۰😐

جووون هنوز ماد شوهر نشدی عزیزم😍😍😂

نه عزیزم یه چندسال دیگه😉😄😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الان خودم پامیشم بابا ولم کنین دستمو شکندین 🤭🤭🤭ااااا بلند شدم۰😐

پاشو کلاس نزار واسه ما  بندری برقص  

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
اع انشالا به سلامتی😍😍😍😍

فدااات بهترینم💞

پاشو کلاس نزار واسه ما   بندری برقص    

😂😂😂💃💃💃💃💃💃جوووون برین کنار 🕺🕺🕺🕺🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️