2777
2789

مامانش اینا هرچی بهم میگن من ناراحت میشم میگه مگه چی گفتن  خیلی خستم شبا خواهر زادش میاد وسطمون میخابه اعتراض کردم میگه چی میگه بچه س دیگ سه سالشه  مادرش میگه برو با دایی بخواب واقعا خستم از دستشون چیکار کنم با این زندگی دیگه به خودکشی فک میکنم 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

پاشو برو یجای دیگ بخواب

اعتصاب طور

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشو برو یجای دیگ بخواب اعتصاب طور

فایده نداره ده روزم باهاش حرف نزنم سمتم نمیاد در حالی ک من تا بغلش نکنم خوابم نمیبره 

ازاول نبایدمیزاشتی من متنفرم اصلا مهمون بمونه خونه چ برسه وسط بخوابه بچمم نمیزارم وسط یاباما بخوابه وقتی خواهرش اومد بروخونت خودتو واسه رابطه آماده کن آرایش ملیح عطر لباس خواب که اومد خواهرزادش نیاد بینتون

عیبی نداره وقتی خوابش برد ببر بزارش اونور 

اابته بهت حق میدم اما یه مدت چیزی نگو یا اگه شیطونی خواست بگو با وجود بچه نمیشه 

درمورد اونام بشین باهاش حرف بزن برین پارکی جایی چایی ببر آروم باهاش حرف بزن 

فقط خواهر زاده ش☹️😑 شوهر منم خانوده ‌ ش هر چی بمن میگن میگه مگه چی گفتن ☹️☹️

اره بخدا خودشون بچه رو میفرستن میگن برو پیش دایی بخواب  شب میاد وسطمون میخابع 

ازاول نبایدمیزاشتی من متنفرم اصلا مهمون بمونه خونه چ برسه وسط بخوابه بچمم نمیزارم وسط یاباما بخوابه ...

اگ از قبل قرار رابطه هم داشته باشیم قرارمون بهم میخوره هیچ جوره فایده نداره 

عیبی نداره وقتی خوابش برد ببر بزارش اونور  اابته بهت حق میدم اما یه مدت چیزی نگو یا اگه شیطونی ...

بیدار میشه جیغ میزنه دوباره میره سرجاش باهاش حرف زدم میگه بچس دیگه خیلی داغونم بخدا اصلا ناراحتی من براش مهم نیس