2777
2789
عنوان

برای همسرم

814 بازدید | 8 پست

کـاش مـیـشـد بـفـهـمـی.. ایـن روزهـا چـقـدر هـوایـیـت شـدم ... کـاش لا اَقـَل مـیـتـونـسـتـی اشـک هـایـی کـه از فـَراقـت،روی گـونـه هـام

مـیـلـغـزن پـاک کـنـی.. این روزها دیگر هر صدایی که می آید منتظرم تا تو باشی

آتشی در سینه دارم که جز با دیدن رویت آرام نمی شود

آه....چه طولانی شد این عطش!

چقدر جانگداز است این فراق......!! و بـیـقـرارتـر و دیـوونـه تـر از هـمـه زمـان دلـم مـیـخـواهـدت

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

یِکے اَز روزهاے چِهل سالِگیت

دَر میانِ گیر و دارِ زِندگے مَلال آوَرَت

لابہ لاے آلبومِ عَکس هایَت

عَکسِ دُخترے مو مِشکے را پیدا مے کُنے

زِندگے براے چَند لَحظہ مُتوَقِف مے شَود

وَ قَبضِ بَرق و آب بَرایَت بے اَهَمیّت

تازھ مے فَهمے

بیست سالِ پیش

چه بے رَحمانه

او را

دَر هَیاهوے زِندگے جا گُذاشتے!!

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تاپیکاتو دنبال می کنم.همسرت چکارکرد؟

سلام عزیزم

امروز صبح برگشته و‌خونه پدرشه

فکر کنم‌قضیه رو به اونا هم‌گفته

چون برای خانواده اش حتما جای سوال بوده که چرا بدون‌من‌اونجاست و چرا بعد ۲۲ روز دوری نمیاد خونه😔

فکر کنم دیگه‌تموم شد

سلام عزیزم امروز صبح برگشته و‌خونه پدرشه فکر کنم‌قضیه رو به اونا هم‌گفته چون برای خانواده اش حتما ...

عزیزم ازته دل واست آرزو می کنم،روزهای تلخ زندگیت تبدیل به بهترین روزات بشه،شوهرتم پشیمون میشه ولی کاش دیرنشه

عزیزم ازته دل واست آرزو می کنم،روزهای تلخ زندگیت تبدیل به بهترین روزات بشه،شوهرتم پشیمون میشه ولی کا ...

ممنونم خیلی برام دعا کنید خیلی🙏

من واقعا محتاج دعای شماخوبانم😔😔

نه هنوز که خونه نیومده عزیزم قصد دارم فردا بهش پیام‌بدم به مناسبت تولدش آخر این ماه تولدشه

بنظرم بهش بگو میخام ببینمت دلم برات تنگ شده ی قراره دونفره بزار و بچه هاتو بزار خونه مادرت بعد ک اومد حرف بزنین بهش بگو دوسش داری اینکه اینجا ب ما بگی بی فایدس ب خودش بگو بیا بسازیم باهم این زندگی رو از اول