2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک یکساله

355 بازدید | 18 پست

سلان مامانهای گل.پسرم ۱۰تیر یکسالش میشه ولی بجز مامابا بابا نه نه دد چیزی نمیگه. بیاین بگین بچه های شما تو این سن چی گفتن و چی میگن؟تگرانم و ناراحت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم یکسالشه

دد به به ماما بابا قان قان میگه

پسر من راه هم نمیره

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

عزیزم خیلی زوده هنوز.نگران نباش

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

پسرمن یک سال و ۹ ماهشه فقط مامان. مامان جون.بابا.دد. حاله(خاله) دایی عمو.ننه.عمه. همو(،حموم)بَدو(پتو) هوا(به زبون خودمون یعنی آره)، نه، آب،بَه بَه، خاله کو. بابا کو. .....کو بَ بَ(گوسفند) مو مو(گاو)، جوجو(جوجه) گوگی(حشرات😁)، دی(به دسشویی یک و دو میگه دی😐😐)، نین نین(موتور و ماشین).دی دی(به زبون خودمون یعنی عروسک و بچه و شیرمیخوام)،بیا، برو، دیگه یادم نمیاد

ولی یک سالگیش فقط ماما بابا میگف

من الان دوسالشه

مامان بابا عمو نی نی جوجو بع بع ما ما قارقار آب توپ دوغ دده به به میگه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.