2777
2789
عنوان

نازايي دارم ولي دلم نميخواد به فضولا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 83 پست

اینجوری نگو... خوب نیست. الان نازایی نیست دیرزایی هست...اسپرم ضعیفه عیبی نداره. شوهرمون ضعیف بود.من فقط تقویت کردم و گرمی زیاد خوردیم..تخم مرغ با پیاز هم خیلی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۵ سال خودم بچه نمیخواستم دو سال هم طول کشید تا خدا بهم دخترم بده، به هر کس هم می پرسید می گفتیم فعلا آمادگی پدر مادر شدن نداریم، اُمل دیگه چه بهانه من در آوردی ، اگر تهرانی فقط برو پیش دکتر سمیعی تخت طاووس ،تو قسمت ناباروری مردها مخصوصا اسپرم و واریکوسل خیلی تبحر داره ،دختر عمو من شوهرش مشکل داشت بعد شش سال با یه بار ویزیت این دکتر باردار شد

چه مدت باید خوردش؟

ولا بستگی به دوره درمان داره. ولی باید اصل باشه. تو شهر خودتون اونایی که کار زنبور داری میکنن باهاشون برین جلو چشم خودتون ژل رویال رو برداشت کنن. چون ژل رویال چینی و اسپانیایی و ترکیه هس که اصلااااا بدرد نمیخوره و تشخیصش از ژل رویال اصل خیلی سخته. بنابراین اصلا از مغازه ها نخرید. ممکنه سرتون کلاه بزارن.پس خودتون برین و باخودتون هم یخ ببرین. بلافاصله بزارین تو کلمن. قینت ژل رویال اصل هر 10 گرم 120 هزار تومن ولی چینی و اسپانیایی و.... 30 هزار تومنه. و اصن معلوم نیس چیه. 

خيلي سخته واقعا

منم چهار ساله منتظرم چه طعنه ها که نشنیدم.. پدرشوهرم توی چشم شوهرم نگاه کرد گفت تو مردانگی نداری .. اجاقتون کوره.. و و و ... حالا همه اینارو با ریشخند گفت... دلم خیلی درده.. 

ولا بستگی به دوره درمان داره. ولی باید اصل باشه. تو شهر خودتون اونایی که کار زنبور داری میکنن باهاشو ...

عزیزم من از یه جای مطمئن گرفتم.. ولی نمیدونم چه مدت باید بخورم

اصلا خوشم نمياد ميپرسن منم يه چيزي بهشون ميگم كه دهنشون بسته بشه😂😂

میدونم چی میگی 

منم هنوز یه سال از عروسیم نگذشته بود فضولی و حرفا شروع شد 

هیچکس خوشش نمیاد از این سوالا ازش بشه 

ایشالا به زودی نی نی بیاد خلاص شی از دستشون