2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من....بی نهایت گرسنه میشدم...نمسدونستم باردارم...شوهرم گفت چه خبرته چرا اینطوری شدی...تست دادم که دوماهم بود🥰

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
تا ماه چندم طول کشید؟خیلی سخته 

تا چهار ماهگی فقط میخوردم با وجود سرگیجه ی شدید و تهوع ....الان بی میل شدم....بد نیست نشونه ی رشد بچه هست که انرژیتونو میگیره و شما گرسنه میشی

تا چهار ماهگی فقط میخوردم با وجود سرگیجه ی شدید و تهوع ....الان بی میل شدم....بد نیست نشونه ی رشد بچ ...

من الانم همین می‌خوام بخورم یکم میخورم دیگ نمیتونم بخورم،یعنی اگ تند تند بخورم اشتهام خوبه اما حالت تهوع بگیرم دیگ نمیتونم

من الانم همین می‌خوام بخورم یکم میخورم دیگ نمیتونم بخورم،یعنی اگ تند تند بخورم اشتهام خوبه اما حالت ...

احتمالا مث من قندت هم پایینه....