2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من موقع رابطه

1105 بازدید | 43 پست

درد و سوزش داشته باشه از اول ازدواج تاالان ک حتی باردارم درد دارم.رفتم متخصص گف عفونت داری و دارو داد مصرف کردم.ولی هنوز درد هست.ژل لوبر هم استفاده کردم ولی تاکی خو😖😖😖😖چرا دردش نمیره احتمال هست بعد زایمانم دردش بره؟اگه سزارین بودم چی😭😭😭😭

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي طبيعي ك بدتر اذيت ميشي  ولي دردت بخاطر عفونته بايد ميرفتي متخصص قبل بارداري قرص هاي قوي اس ...

پمادواژینال اینا هم داد.استفاده کردم قبل بارداری.ولی باز درد هست

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
من متاسفانه زایمانم کردم هنوز درد دارم شاید واژنت زیادی خشکه باید بری دکتر 

دکتر رفتم پمادو قرص داد استفاده کردم هیج تغییری نکردم

التهاب داری عفونت داری

خشکی داریی

باید چندین دوره دارو مصرف کنی تا خوب شی

دوران درمانتم رابطه رو به حداقل برسون

ژل هم استفاده کن که زخم‌واژن نگیری

که اگه بگیری اون زخم‌هم عفونی‌میشه و قوزه بالا قوزه

ژل عضوایی از خونس

ناراحت نباش از استفاده اش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

[QUOTE=142186106]با زایمان طبیعی همه عفونتات از بین میره  اصلا لباس زیر نپوش که تو بارداری ترشح زیاا میشه.نمیشه نپوشم😖😔

والا دکتر من میگه طبیعیه 

همه ی خانوما بعد از ازدواج یه چند دوره احتمالش هست عفونت بگیرن و تا عادت کنه بدنشون به رابطه ممکنه طول بکشه

دیگه تا جا باز کنی همین آش و همین کاسه است بدون ژل یه مدت رابطه داشته باش و معاشقه رو طولانی کنید تا بدنت نرمال بشه 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره