درد و سوزش داشته باشه از اول ازدواج تاالان ک حتی باردارم درد دارم.رفتم متخصص گف عفونت داری و دارو داد مصرف کردم.ولی هنوز درد هست.ژل لوبر هم استفاده کردم ولی تاکی خو😖😖😖😖چرا دردش نمیره احتمال هست بعد زایمانم دردش بره؟اگه سزارین بودم چی😭😭😭😭
نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واي طبيعي ك بدتر اذيت ميشي ولي دردت بخاطر عفونته بايد ميرفتي متخصص قبل بارداري قرص هاي قوي اس ...
پمادواژینال اینا هم داد.استفاده کردم قبل بارداری.ولی باز درد هست
نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
من متاسفانه زایمانم کردم هنوز درد دارم شاید واژنت زیادی خشکه باید بری دکتر
دکتر رفتم پمادو قرص داد استفاده کردم هیج تغییری نکردم
[QUOTE=142186106]با زایمان طبیعی همه عفونتات از بین میره اصلا لباس زیر نپوش که تو بارداری ترشح زیاا میشه.نمیشه نپوشم😖😔