2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خوب نیس با سبزی فریز شده من ی بار درست کردم خوشم نیومد سبزیشم تفت دادم ولی بازم مث کوکوهایی ک با سبزی تازه درست میکردم نشد

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

🙄تفت؟ 

گردو و زرشک بزن

سیر رنده کن دوسه تا

آرد یا یه سیب زمینی کوچیک رنده کن باعث برشته شدنش میشه. 

برای دونفر ۴تا تخم مرغ که خیلی خوب هم بزنی. 

روغن هم بیشتر بزن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من سبزی فریزشدمو با کمی نمک و نصف فنجون اب میذارم داخل قابلمه کاملا که ابش کشیده شد ۳ تا پیاز درشت سرخ میکنم بدون روغن بهش اضافه میکنم گردو خورد شده زرشک نصف فلفل دلمه ای ۴ عدد تخم مرغ فلفل سیاه و نمک و یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر میزنم داخل تابه ی رژیمی میریزم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونم طرف دیگشم سرخ بشه 

تو سبزی کوکوم سیر سبز هم میریزم 

🙄تفت؟  گردو و زرشک بزن سیر رنده کن دوسه تا یه سیب زمینی کوچیک رنده کن باعث برشته شدنش میشه. ...

یعنی همونقدر ک از تفت دادن ب اندازه شما تعجب کردم از سیب زمینی شما هم تعجب کردم😮😮😮

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
یعنی همونقدر ک از تفت دادن ب اندازه شما تعجب کردم از سیب زمینی شما هم تعجب کردم😮😮😮

برای پوک شدنشه. سیب زمینی یا آرد بزنی خمیری نمیشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من همیشه شبزی کوکو تو فریزر میذارم

میخوام درست کنم میذارم بیرون یخش باز شد ی پیاز درشت چند حبه سیر رنده میکنم برا نیم کیلو ۵تا تخم نرغ میزنم

فلفل سیاه و زردچوبه و نمک میزنم

روغن داغ شد نصف موا میریزم بعد روش گردو خردسده و زرشک میریزم بعد بقیه سبزی😋😋

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
برای پوک شدنشه. سیب زمینی یا آرد بزنی خمیری نمیشه

من بکینگ پودر میزنم اصلا ارد وسیب زمینی نمیزنم داخل کوکوم

برا کوکوسیب زمینی هم همینطور ارد نخودچی همراه بکینگ پودر عالی میشه  

من فقط با فریز شده درست میکنم خیلیم خوشمزس

گردو و زرشک زیاد میزنم نمک و زردچوبه و تخم مرغ خیلی خوبم برشته میشه با خیارشور و گوجه و سس گوجه توی باگت ساندویچش میکنیم خیلی حال میده😋😋

من فقط با فریز شده درست میکنم خیلیم خوشمزس گردو و زرشک زیاد میزنم نمک و زردچوبه و تخم مرغ خیلی خوبم ...

سرد و یخچالیش😢 لای نون لواش با سس و گوجه و خیارشو

من بکینگ پودر میزنم اصلا ارد وسیب زمینی نمیزنم داخل کوکوم  برا کوکوسیب زمینی هم همینطور ارد نخ ...

من کوکو نرم و پف کرده دوست ندارم . دلم میخوادکریسپی و ترد باشه 🤕😥😋

نون باگتو برش بزن داخلشو خالی کن داخل تابه کمی روغن بریز نون باگتا رو بچین داخل تابه مواد کوکوتو بریز توش یه طرفش که سرخ شد برشگردون طرف دیگشم سرخ بشه با گوجه گیلاسی وخیارشور وسس قرمز یه فینگر فود عالیه👌👌👌👌