2777
2789
عنوان

با این عنکبوتا چیکار کنم

75 بازدید | 8 پست

دوستان خونه ام همش انگار عنکبوت تولید میکنه دلیلشو کسی میدونه چیه؟بخدا خونه ام تمیزه و تازه ساخت هم هستش ولی مرتب عنکبوت میبینم رو در و دیواره خونه بعضیاشون واقعا بزرگن و ادم میترسه ا

قسم ب روزیکه دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم خونمون داریم بخصوص تورخت کنمون میگن بخاطرگردوغبارزیادمیشن دوروبرتون خونه نمیسازن که گردوخاک باشه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
ماهم خونمون داریم بخصوص تورخت کنمون میگن بخاطرگردوغبارزیادمیشن دوروبرتون خونه نمیسازن که گردوخاک باش ...

چرا اتفاقا دارن میسازن ولی اصلا گردوخاک نمیاد توخونه خیلی کم ک اونم هر روز دستمال میکشم میره

با جارو برقی بگیر. اگه بچه کوچیک ندارین سم پودری پرتو  کوشه ها و زیر کابینت ها  بریز دقت ک ...

عزیزم رو زمین کم میبینم معمولا رو دیوار و سقف زیاده

ممنون  عزیزم

حتما متحان کن 

ماهم بخاطر این قرنیز چوبیها هست که تازگیها میزارن همه جا عنکبوت بود وتازگیها هم مورچه های قرمز رنگ هم پیدا شده بود 

خونه ماهم نوسازه اسپر رو زدیم دورتا دور خونه وزیر کابینتها وزیر تختها و....الان دو ماه هیچی ندیدم 

مامانم هم چند سال پیش عنکبوت داشت خونشون زدمیگفت دیگه هیچی ندیدم 

کامن سیاهم هست رنگ پلاستیکش 

حتما متحان کن  ماهم بخاطر این قرنیز چوبیها هست که تازگیها میزارن همه جا عنکبوت بود وتازگیها هم ...

حتما امتحان میکنم عزیزم ممنون