2777
2789
عنوان

دوست داشتین جای کدوم از دخترا یا خانومای فامیل باشین🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 34 پست

خودتون مگه چشه خودتون باشید 

خودتون تو دنسا تکین یه دونه این 

من ترجیح میدم با کیفیت بد باشم تا فیک خوب

یه دختر شاد و پرانرژی مثبتتتتتتت شاعر نویسنده کتاب (در دست چاپ ) ومجری برنامه های کشوری فعال محیط زیست و حامی حیوانات فمنیسم وحامی حقوق زنان دانشجو عاشق مطالعه دیونه تاپیک انرژی مثبت پست منفی نذارید برام لطفا ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مث اینکه همه عاشق خودشونن.اوناییم ک از خودشون ناراضی ان همشون منو و تویمم😢😂 شوخی کردم

اره😂😂😂اونایی هم هر روز خودشونو با بقیه مقایسه میکنن تاپیک میزنن هم ماییم فقط کلا دوتا تو ایران هس من وتو😂😂😂

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
اره😂😂😂اونایی هم هر روز خودشونو با بقیه مقایسه میکنن تاپیک میزنن هم ماییم فقط کلا دوتا تو ایران هس ...

😉😂

چو تخته پاره بر موج...رها  رها  رها  من🌿🌵عاشق گروه *چارتار* هستم💙یک عدد دختر شیرازی هسدم😌