2777
2789
عنوان

بچا لطفا دکتر پوست خوب معرفی کنین

52 بازدید | 10 پست

بچه ها دکتر پوست خوب تو تهران که ویزیتش خیلی گرون نباشه بهم معرفی میکنین؟ صورتم پر از جوشای ریز و لک جوشای قدیمیه(کسی باشه که خودتون یا اعضای خانوادتون رفتین و نتیجه گرفتین لطفا) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم صورتم پر جوشای ریز زیر پوستیه از ترس دکتر نرفتم چون بچه هام کوچیکن کسی نیست نگه داره و دو روز صابون کلیندا ویرگو میزنم شوهرم میگه بیست درصد جوشات رفته تو این دو روز

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
والا من اینترنتی مشاوره میشم اینترنتی هم میخرم پول ویزیت هم نمیدم خیلیم راضیم

از کی مشاوره میگیرین و از کجا خرید میکنین؟ 

چون منم بخاطر کرونا میترسم برم یه ماهه هی دس دس میکنم

از کی مشاوره میگیرین و از کجا خرید میکنین؟  چون منم بخاطر کرونا میترسم برم یه ماهه هی دس دس می ...

از ی دکتره

اینستا داری؟

بعضیا سواد حرف زدن ڪه ندارن هیچ شعور خفه شدنم ندارن ... :)  
از کجا گرفتی عزیزم 

از داروخونه واسه جوش کلیندا ویرگو خوبه و نوع دیگه ای هم داره واسه لکه و اینا بپرسی راهنماییت میکنن من تهران نیستم

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
بله عزیزم ایدیم اینه Sin_h_r

ببین گلم پیج دکتره اینه    @jadooye_forever

برو دایرکت مشکلتو بگو

مشاوره میشی بعد محصول مرتبط با پوستت میدن

من سال هاس خرید میکنم و راضیم

بعضیا سواد حرف زدن ڪه ندارن هیچ شعور خفه شدنم ندارن ... :)