2777
2789
عنوان

بچه ها باردارم یه خواب دیدم میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 45 پست
اگه دوقولو دوتا دختر باشه خوش به حالت من همیشه یکی از ارزوهام داشتن دوتا دختر 

انشالله قسمت شما بشه گلم دعا کردم برات من برام فرقی نداره دختر و پسر اصلاااا فقط از دوقلویی یه کم واهمه دارم از خانواده دورم خیلی خوابالوام سختمه😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم خواب زن های حامله چون همش به بچه فکر میکنن  و هورموناشون مدام بالا پایین میشه زیاد تعبیرندا ...

بله درسته ولی حس خوبی داشت قبل این خواب خواب نوزاد دیدم ولی پسر همه اش این اولین بار بود دو تا دختر میدیدم 

انشالله قسمت شما بشه گلم دعا کردم برات من برام فرقی نداره دختر و پسر اصلاااا فقط از دوقلویی یه کم وا ...

مرسی گلم مرسییی از دعات😘😘😘ان‌شاء‌الله نی نی یا نی نیات سالم باشن بعدشم هرچی صلاحته😅تاپیکت سیو میکنم بعدا ببینم جنسیتشون چی میشه 😚

خواب دختر برکته و پسر بدبیاری و بدشانسی متاسفانه ، من سر بچه دومم چون پسر میخواستیم یکسره هم من هم ش ...

پس شاید برای منم برعکس باشه نمیدونم البته سربارداری اولم خواب پسر میدیدم بچه ام پسر شد 

عزیزم انشالله خیره  نماز خوندن تو خواب خوبه  شاید دوقلو  تو راه داری  هنوز سونو ...

مرسی عزیزم نمیدونم والا هرچی خدا بخواد ، نه هنوز نرفتم سونو ، فکر نکنم چون زن داداشام همه شون سن بالا اند بچه هاشون بزرگن خواهرمم دوتا داره اصلا نمیخواد البته سنشم بالاست شاید بچه ی داداشم باردار باشه تازه ازدواج کرده 😄😄

بازم نترس من روز اول سیکل بعدیم آز دادم ۱۵۰۰بود  یه دونست به بتا نیست

خدا کنه سالم باشه یه دونه دوتاش مهم نیست توی تاپیک قبلیم بچه ها گفتن ممکنه مولار باشه بیشتر ترس اونو دارم