2777
2789
عنوان

وام ازدواج سال جدید کی گرفته؟؟

4295 بازدید | 20 پست

دوستان خواهش میکنم جواب بدید. وام ازدواج ۵۰ میلیونی کسی گرفته؟ من اسممو توی سامانه زده ام ولی همش در نوبت تعیین شعبه مونده و شعبه ای ک انتخاب کردم هنوز تایید نشده. بگین چیکارکنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر طول میکشه از زمان ثبت نام

برای ما یک ماه و نیم طول کشید بستگی به بانک داره واینکه چقدر توی صف وام باشن یه کوچولو هم به شانس البته تا پیامک اومد برین بانک چون اگه دیر برین نوبتتون رو میدن به یه نفر دیگه

برای ما یک ماه و نیم طول کشید بستگی به بانک داره واینکه چقدر توی صف وام باشن یه کوچولو هم به شانس ال ...

من بانک شهر زدم و نمیدونم واقعا چقدر میخواد طول بکشه. شما الان  گرفتی؟ ضامن چی میخواس؟

من بانک شهر زدم و نمیدونم واقعا چقدر میخواد طول بکشه. شما الان  گرفتی؟ ضامن چی میخواس؟

از نظر ضامن خیلی سخت میگیرن به ما گفتن ۲تا ضامت یکی که دسته چک داشته باشه که اونم شرایط خودشو داره (خوش حساب باشه .چک برگشتی نداشته باشه و...)دومی هم کارمند باشه که باید فیش حقوقی روش بده بانک یعنی اگر وام عقب بیوفته از حقوق اون بنده ی خداکم میشه این خودش خیلی سخت بود ماهم ضامن کارمند میدا نکردیم فقط ۲تا ضامن دسته چک دار بردیم که هرکدوم توی حسابشوت بیشتر ۲۰۰میلیون پول بود بعد قبول نکردن ماهم شکایت کردیم از بانک دیگه بازرس اومد پرونده ی مارو  چک کرد بعد هم وام رو تایید کردن

از نظر ضامن خیلی سخت میگیرن به ما گفتن ۲تا ضامت یکی که دسته چک داشته باشه که اونم شرایط خودشو داره ( ...

این شرایط برای دوتا وام بود دیگه؟ اخه من شوهرم گرفته سال قبل و من تازه میخوام بگیرم. یعنی یک وام هس