2777
2789
عنوان

رابطه زایمان طبیعی با تنگی واژن، خواهشا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 4123 بازدید | 43 پست
آها، خب وقتی دکتر اینطوری بگه پس بهتره همون سزارین رو انتخاب کنی

آره من همه زورمو میزنم که باردار شدمم سز شم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
پس خدا رو شکر که من اصرار داشتم که سزارین کنم اصلاً از زایمان طبیعی خوشم نمیاد

منم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شما زایمان طبیعی کرده بودین الان من ی عالمه تجربه میگرفتم ازتون ک طبیعی کنم یا ن🙄🙄

سوالی داری بپرس اگه بتونم بهت کمک میکنم

من خودم کیست دارم نمیتونم حامله بشم🙁

خدایا شکرت 
سوالی داری بپرس اگه بتونم بهت کمک میکنم  من خودم کیست دارم نمیتونم حامله بشم🙁

مرسی عزیزم ان شاالله که خدا بزودی زود ی نی نی سالم بهت ببخشه ...تاپیک قبلیمو وقت داشتی بخون اگه راه حلی داشتی بهم بگو

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
اگه شما زایمان طبیعی کرده بودین الان من ی عالمه تجربه میگرفتم ازتون ک طبیعی کنم یا ن🙄🙄

زیادن کسایی ک زایمان طبیعی کردن و تجربیاتشون رو میگن.

اما نکته ای ک خیلی مهمه اینه ک تا وقتی آدم خودش تجربه نکنه به نظرم نمیتونه متوجه بشه. هرکس یه چیزی میگه از زایمان طبیعی.

زیادن کسایی ک زایمان طبیعی کردن و تجربیاتشون رو میگن. اما نکته ای ک خیلی مهمه اینه ک تا وقتی آدم خو ...

اره خیلی خوندم ولی من مشکل دارم( واژینیسموس) میخام بدونم با زایمان طبیعی حل میشه یا ن‌...ینی ارزششو داره ک درد طبیعیو بکشم ک بعدا تو رابطه راحت باشم

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
ولی من شنیدم که بعدش مثل قبل از زایمان میشه

من خودم بخاطر همین مساله سز کردم

ول اکثر میبینیم خانومها بعد زایمان طبیعی جراحی زیبایی انجام میدن ، هم پارگی پیدا میکنن ، هم افتادگی

شکل ظاهری شم عوض میشه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
اره خیلی خوندم ولی من مشکل دارم( واژینیسموس) میخام بدونم با زایمان طبیعی حل میشه یا ن‌...ینی ارزششو ...

نه حل نمیشه

من طبیعی زایمان کردم تا چند ماه بعدش تو رابطه درد وحشتناکی داشتم از نظر روحیم به هم ریخته بودم بخاطر زایمان طبیعی 

نه حل نمیشه من طبیعی زایمان کردم تا چند ماه بعدش تو رابطه درد وحشتناکی داشتم از نظر روحیم به هم ریخ ...

شما مث من بودی؟ اخه من ارتجاعیم میگم شاید اگه از بین بره شاید مشکلم حل بشه

نه من قبلا مشکلی نداشتم منم ارتجاعیم

ولی چون موقع زایمان اذیت شده بودم از نظر روحی به هم ریخته بودم از رابطه بدم اومده بود واسه همین میگم شما طبیعی زایمان نکنید بهتره

ببین منم مثل شما ارتجاعی بودم 

بعد از یک سال تیکه تیکه پاره میشد تا الان دیگه پردم کنار رفته

اگه واقعن فکر میکنی از پردته برو یه عمل سرپایی برات بر میدارن

سلام دوست عزیز شما کجا زایمان کردی؟ تو یه تاپیک خوندم ک درباره مهدیه سوال پرسیده بودین ..رفتین بیمارستان مهدیه ؟ 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
سلام دوست عزیز شما کجا زایمان کردی؟ تو یه تاپیک خوندم ک درباره مهدیه سوال پرسیده بودین ..رفتین بیمار ...

سلام عزیزم، نه من رفتم بیمارستان مردم زایمان کردم